kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Ekim 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Paris'te vitrine çıktılar şimdi Türkiye yolundalar

06.10.2008
Paris Otomobil Fuarı bugüne kadar en fazla yeni modelin sergilendiği fuar oldu. 90 yeni model ilk kez sergilenirken, Türkiye'de satışa çıkacak modeller yola çıktı..
Geçen hafta kapılarını ziyaretçilere açan Uluslararası Paris Otomobil Fuarı, bugüne kadar en fazla yeni modelin sergilendiği Paris Fuarı olarak rekor kırdı. İki yıl önce 50 yeni modelin sergilendiği fuarda bu yıl 90 yeni model tanıtıldı. Yeni modellerin birçoğu ise yakın bir zamanda Türkiye'de yollara çıkacak. Bu yıl içinde ya da yılın ilk yarısında satışa sunulacak yeni modellerin bazıları perşembe günü açılacak İstanbul Autoshow'da Türk otomobil severlerle tanışacak. Paris Otomobil Fuarı'nda sergilenen ve Türkiye'ye doğru yola çıkan yeni otomobillerden bazıları şöyle: Volkswagen Golf, Yeni Ford Fiesta, BMW 7 serisi, Honda Jazz, Opel Insignia, Ford Ka, Fiat MiTo, Audi A6. Bu yeni otomobiller bu yıl içinde satışa sunulurken, Renault Megane, yenilenen Toyota Avensis gelecek yıl içinde Türk otomobil severlerin beğenisine sunulacak.

Insignia Vectra'nın yerini alacak
Opel'in orta üst segmentteki başarılı temsilcisi Vectra'nın yerini alacak olan Insignia, Türkiye'de ilk kez Autoshow Fuarı'nda tanıtılacak. 4.83 metre uzunluğundaki Insignia, Coupe benzeri tavan tasarımı ile akıcı ve güçlü bir görünüşe sahip. Karoserinin estetik biçimi, farklı ön panjur ile bütünleşerek tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Geniş bir alanı kaplayan ön ve arka farları Opel'in yeni yüzünü yansıtıyor. Aracın ön çamurluklarından başlayıp arka kısma kadar devam eden çizgi, ışık oyunları yaparak tasarımındaki detayları ortaya çıkarıyor. Insignia'nın iç mekanında da yüksek kaliteli malzemeler kullanılmış.