kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Ekim 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
TUVALET KUYRUĞU

R.E.M. söyledi izleyici kuyruklarda dinledi!

ASLI ÖRNEK
05.10.2008
Dünyaca ünlü rock topluluğu R.E.M., İstanbul konserinde son albümünden şarkılar söyleyince konser sönük geçti. Konserde bira su gibi tükendi, tuvalet kuyruğu Çin Seddi gibiydi!..
İLİŞKİLİ HABERLER
R.E.M. söyledi izleyici kuyruklarda dinledi!
Herkesin iki aydır heyecanla beklediği R.E.M. konseri, nihayet önceki gün gerçekleşti. Konserde her şey normal akışındaydı. Turkcell Kuruçeşme Arena'da kapılar söylendiği gibi saat 15.00'te açıldı, tüm gün S.O.S İstanbul etkinlikleri yapıldı. Lale Mansur, Türkan Saylan, Leman Sam, Derya Alabora, Ceyda Düvenci, Pelin Batu ve Aylin Aslım gibi ünlü isimler, farklı konularda konser katılımcılarından yardım istedi. İzleyici bu S.O.S çağrısına pek kulak vermedi.

Temizleyip, kaldırdılar
Sunucu Öykü Serter'in 'Ay ben Rock&Coke'u çok özlemişim' demesi ise günün espri konusu oldu. Konser kalabalığı Mor ve Ötesi'nin saat 19.00 itibariyle sahneye çıkmasıyla arttı. Deniz yoluyla alana gelen dinleyici, Mor ve Ötesi'nin şarkılarıyla coştu. Grubun solisti Harun Tekin, '"R.E.M.'i dinlemeye gelen kitleye çalmak çok güzel. Bizimle aynı zevki paylaştığınızı biliyoruz. Şerefe!" diyerek birasını seyirciye doğru kaldırdı. R.E.M. izleyicisi rahat tavırlarıyla dikkat çekti. Konser alanında sere serpe yere uzanan izleyiciyi, görevliler 'temizlik' yaparak kaldırdı. Konser alanının en kalabalık yeri ise tuvalet kuyruklarıydı, kimi ararsanız tuvalet kuyruğundaydı. Bira tüketimi fazla olunca bu kuyruk, konser bitimine kadar hiç kısalmadı.

Dinleyici taşkın değil!
Girişteki güvenlik görevlisi Serdar Turan, R.E.M. dinleyicisinin taşkın olmadığını söyledi. Turan, her konserde olduğu gibi içeriye kesici ve yanıcı maddeleri ve alkollü içecekleri almadıklarına dikkat çekti. Ancak parfümle içeriye girmek serbestti. 6 bin 500'ü biletli 10 bin kişinin izlediği konserin Turkcell Lounge bölümünde ise ünlüler geçidi vardı. Teoman, Ogün Sanlısoy, Mazhar Alanson, Biricik Suden, Özkan Uğur, Pamela gibi isimler konseri buradan izledi. Dinleyicinin oturmak için yer aradığı konserde, deniz kenarı oldukça rağbet gördü görmesine ama bir anda çıkan dalgalar dinleyicinin huzurunu da kaçırıverdi.
Haberin fotoğrafları