kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Ekim 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Kilo vermek için takım oldular

05.10.2008
Tek başına kilo vermek istemeyen Hollywood yıldızları çareyi eşleri veya çocuklarıyla spor yapmakta buldu. Ünlü yıldızlar kilo vermek için yürüyüş yapıyor, koşuyor, golf oynuyor, bisiklete biniyor ya da kick-boks yapıyor!..
Bir saatte 210 kalori yakıyor
Golf oynamak
Hollywood'un gözde çiftlerinden Catherine Zeta Jones ve eşi Michael Douglas, birlikte golf oynayarak form tutuyor. Bir süredir çocuklarıyla birlikte Bermuda'da yaşayan mutlu çift, golf sayesinde sırt kaslarını güçlendiriyor ve karın bölgesindeki yağlardan kurtuluyor.

Bir saatte 180 kalori yakıyor
Bisiklete binmek
Amerikan televizyonlarının ünlü yıldızlarından Heidi Montag ve sevgilisi Spencer Pratt, bisiklete binerek forma giriyor. Özellikle iç ve dış bacak bölgesini çalıştıran bu spor türü, genellikle yazın yapılıyor.

Bir saatte 150 kalori yakıyor
Köpekle yürüyüş
Çok yakın iki arkadaş olan ünlü oyuncular Lo Bosworth ve Lauren Conrad, çoğu zaman Conrad'ın köpeği Chloe ile birlikte tempolu yürüyüş yapıyor. Kalbi yormayan bu aktivite, özellikle kardiyovasküler sistemi ve alt vücut kaslarını çalıştırıyor.

Bir saatte 540 kalori yakıyor
Kick-boks yapmak
İki çocuk annesi Tori Spelling, eşi Dean McDermott ile birlikte kick-boks yaparak doğum sonrası fazla kilolarından kurtulduğunu söylüyor. Tüm vücut kaslarını bu sporla çalıştıran çift, hafta sonları evlerinde çocuklarından fırsat buldukça boks eldivenlerini ellerine geçiriyor.

Bir saatte 300 kalori yakıyor
Yürüyüş yapmak

Genelde çocukları Ava ve Deacon'la yürüyüş yapan aktris Reese Witherspoon, "Hem çocuklarımı görüyorum hem de spor yapmış oluyorum" diyor. Özellikle bacak kalça bölgesini çalıştıran yürüyüş, aynı zamanda kalorileri de yakıyor.
Haberin fotoğrafları