kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Ekim 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
 
06:30 Yerli Dizi
08:20 Selena (Tekrar)
10:20 Selena (Tekrar)
12:30 Gün Ortası
13:00 Kültür Aşı
14:00 Magazin
16:40 Yerli Dizi
19:00 atv Ana Haber
20:00 Yerli Dizi
22:20 Huysuz'la Görücü Usulü
00:30 Parmaklıklar Ardında (Tekrar)
02:20 Sinema
 
00:30 Parmaklıklar Ardında (Tekrar)
Koğuş kadınlarının bayram sevinci yaşadığı bölüm bu gece bir kez daha atv ekranında.
Her bölümü büyük ilgiyle izlenen 'Parmaklıklar Ardında' bayram sevincinin ve duygusallığın birarada yaşandığı bölümü ile tekrar karşınıza geliyor. Bu bölümde Beray hamileliğini saklamakta kararlıdır. Cengiz ise Beray ve Tarık arasında bir ilişkiden şüphelenmeye başlar. Aliye yeni mahkum Svetlana'yı kanatları altına alır. Mahkumlar hamama giderek moral bulur. Bayramdaki açık görüşte Ziynet, hasretle beklediği sevgilisi Osman'ı, Kevser ise kocasını ve oğlunu görür. Sürpriz biçimde görüşe gelen Beray'ın amcası Süleyman ise Tarık için beklenmedik bir tehdide dönüşür.
ATV 00.30 PARMAKLIKLAR ARDINDA
 
13:00 Kültür Aşı
Kültür Aşı.
Esra Düzdağ ve Neslihan Demir'in sunduğu 'Kültür Aşı', Kazdağları'nın eteklerinden sesleniyor. Balıkesir Havran'da yapılan 'Zeytinyağlı Yemekler Yarışması'nı ekrana taşıyan program, birbirinden nefis zeytinyağlıların da nasıl yapıldığını gösteriyor. 'Levrek buğulama', 'taratorlu börülce', 'kürdan kebabı' ve 'tavuklu bohça kebabı', 'Kültür Aşı'nın bu haftaki lezzet sürprizleri... atv 13.00
 
20:00 Yerli Dizi
Selena güzel resimler yapabilmesi için Nazlı'ya sihirli bir fırça verir. Ama olaya Hades karışınca tehlikeli macera başlar Selena güzel resimler yapabilmesi için Nazlı'ya sihirli bir fırça verir. Ama olaya Hades karışınca tehlikeli macera başlar.
Cumartesi klasiği 'Selena' yeni bölümüyle karşınızda. Bu akşam, Selena güzel resimler çizebilmesi için Nazlı'ya sihirli bir fırça verir. Sihirli fırça sayesinde çizdiği resmin içine girebilen Nazlı ve Selena, fırçanın Hades'in eline geçmesiyle kendilerini tehlike dolu bir serüvenin içinde bulurlar.

BURAK ŞAŞKINA DÖNÜYOR
Öte yandan Selena'nın gizemli davranışlarından şüphelenen Burak, evin içinde Selena ve Burak isimlerinin yazılı olduğu alyansları bulunca neye uğradığını şaşırır. Bu arada Ozan ile bir süredir arası kötü olan Selin, barışmak için Ozan'a son bir fırsat verir. Fakat Erdem'le maça gittiğini söyleyen Ozan'ın, Jasmin ile olduğunu öğrenen Selin, öfkeden deliye döner. atv 20.00 SELENA