kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftaya yapılacaklar yapılmayacaklar

Süper Ajan K9'da başımıza geldiği gibi bir daha sinemada bizden başka kimse bilet almamışsa Türk filmlerine girilmeyecek, çoğunluğun bir bildiği vardır, unutulmayacak.

* Leyla Bilginel için 'Penis bankasından penis alan kadın' diyebilmeyi başaran Esra- Ceyda kardeşlerin beyinlerinin araştırılması için yetkililere başvurulacak. Çünkü aynı ikili ciğerli sandviçi tavuklu zannederek yiyebiliyorlar. Enteresan!

* 'Penis' ay pardon 'Sperm' demişken Hülya Avşar'a taşıyıcı annelik teklifinde bulunan Sisi'ye acil taşıyıcı anne bulunacak da Hülya Avşar'la Saadettin Saran'ın arasına kara bulutlar sokulmayacak.

* iPhone'a direnme savaşı bu hafta da ısrarla sürdürülecek. Bakalım haftaya neler olacak?

* Cafe Marmara eski Cafe Marmara zannedilmeyecek. Geçen hafta Pera Marmara'ya gittim de iki çeşit tuzludan başka bir şey bulamadım. Nerede o meşhur Cafe Marmara tatlıları, çikolataları?

* İlle de IKEA'ya gidilecek. 2009 kataloğuna bayıldım!

* Kate Moss'un rujla yaptığı otoportresi 76 Bin YTL'ye satılmış. O zaman ne yapılacak? Haftaya evdeki bütün rujlar toplanacak, çizilecek de çizilecek. Eh! Ya tutarsa?

* Üşenilmeyecek Amerika'ya gidilip Victoria Beckham'ın kafası kırılacak. Tamam moda hastasısın, trend belirlemezsen, dikkat çekmezsen ortadan ikiye çatlarsın da o topuksuz ve sevimsiz çizmeleri hayatımıza sokmana ne gerek vardı? Çizmeler Berardi imzalıymış bu arada. Evlerden uzak!

* Bayramda gidip de kalabalıktan döndüğümüz Sakıp Sabancı Müzesi'ndeki Dali Sergisi için bu hafta bir girişimde daha bulunulacak.

* Bu hafta "Altın Portakal'a şu şu şu Hollywood yıldızları gelecek" açıklamalarına aldırılmayacak, her zamanki gibi gözle görmeden inanılmayacak. Bakın Charlize Theron çoktan yalan oldu.

* Pazartesi gecesi Balans'ta Bay J ve Geveze konserine, salı akşamı İstanbul Gösteri Merkezi'nde Mamma Mia'ya gidilecek. Bu arada ben perşembe günü Antalya'ya gidiyorum ama haftaya bugün Beyoğlu'nda 'Film Ekimi' başlıyor. Bilginize. '