kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Liderlerin bayram tatili Meclis'le bölünecek

ANKARA
29.09.2008
Parti liderleri bayramın ikinci günü Ankara'da Meclis'in açılış törenine katılacak. Başbakan Tayyip Erdoğan bayramın ilk günü İstanbul'da, CHP lideri Deniz Baykal ise Antalya'da ailesiyle birlikte olacak..
Liderler, bayramın ikinci gününde, Meclis'in yeni yasama yılı açılış töreni nedeniyle zorunlu olarak Ankara'da bulunacaklar. Bayramın birinci ve üçüncü günlerini ise genellikle Ankara dışında geçirecekler. Liderlerin programları şöyle:
CUMHURBAŞKANI ABDULLAH GÜL: Bayramın ikinci günü Meclis'in yeni yasama yılı açılış törenine katılarak konuşma yapacak. Cumhurbaşkanı Gül'ün bayramın birinci ve üçüncü günleri de Ankara'da olması bekleniyor.
TBMM BAŞKANI KÖKSAL TOPTAN: Bayramın birinci günü memleketi Zonguldak'ta olacak. İkinci gün TBMM'nin açılış töreni için Ankara'ya gelecek olan Toptan, üçüncü gün resmi ziyaret için Macaristan'a gidecek.
BAŞBAKAN TAYYİP ERDOĞAN: Bayramın birinci günü İstanbul'da olacak.
İkinci gün TBMM'nin açılış törenine katılacak. Aynı gün Bakanlar Kurulu'nu toplaması bekleniyor. Bayramın üçüncü gününü de Ankara'da geçirdikten sonra 3-6 Ekim tarihleri arasında Türkmenistan ve Moğolistan gezisine çıkacak.
CHP LİDERİ DENİZ BAYKAL: Bayramın birinci günü memleketi Antalya'da olacak. CHP Genel Başkanı, ikinci gün TBMM'nin açılış törenine katıldıktan sonra Antalya'ya dönecek.
MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ: Bayramı Ankara'da geçirecek. Bayramın birinci günü parti genel merkezinde bayramlaşma törenine katılacak.
DTP LİDERİ AHMET TÜRK: Bayram boyunca Ankara'da olacak.
DSP LİDERİ ZEKİ SEZER: Bayramın birinci günü Eskişehir'de, diğer günler ise Ankara'da olacak.
DP LİDERİ SÜLEYMAN SOYLU: Bayramı İstanbul'da geçirecek. İkinci gün İstanbul İl Başkanlığı'nda partililerle bayramlaşacak.