kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Ragıp Savaş ve Demet Akbağ daha önce de ‘Neredesin Firuze’ adlı filmde birlikte rol almıştı.

Yüzümü eskitmekten hiç korkmuyorum

İLKER GEZİCİ
28.09.2008
'Kurtlar Vadisi'nde 'Şekerim Fuat' olup elinde silah tutan Ragıp Savaş 'Sen Harikasın' isimli sit-com'da da güldürecek. Sit-com'ların atası olarak bilinen 'I Love Lucy'nin Türkiye uyarlamasında Demet Akbağ da rol alacak..
ABD'de, 1950'li yıllarda gösterilen ve 'sitcom'un atası' olarak bilinen 'I Love Lucy' dizisi, 'Sen harikasın' adıyla Türkiye'ye uyarlandı. Dizide Demet Akbağ ile karı koca rolünü oynayacak isim Ragıp Savaş. Ünlü oyuncunun Kurtlar Vadisi'nde bol paralı, sorumsuz ve kadın düşkünü 'Şekerim Fuat'ı canlandırıyor olması, bir komedi dizisinde eşzamanlı olarak yer almasını daha da ilginç hale getiriyor.

BU ROL KARİZMAYI ÇİZMEZ

"Kurtlar Vadisi gibi 'sert' bir diziyle, bir sitcom'da aynı anda oynamak seyirci açısından dezavantaj yaratır mı?" sorusuna, deneyimli oyuncu şu cevabı veriyor: "Canlandırdığım karakterlerin ikisi de birbirinden çok farklı. 'Sen Harikasın'daki rolüm Şekerim Fuat'ın karizmasını çizdirecek bir rol değil. Seyirci çok eğlenecek. İki dizide de farklı karakterler canlandırdığım için, izleyici hangisini izlerse, farklı yönümü bulacak. Yüzümü eskitmeyeyim gibi bir derdim olmadığı için bana gelen projelerden içime sineni, başarılı olacağına inandığımı kabul ediyorum. Ayrıca ürettikçe mutlu oluyorum." 'Sen Harikasın'da Demet Akbağ'ın yanısıra Güven Kıraç ve Ruhsar Gültekin'le birlikte kamera karşısına geçen Ragıp Savaş, "Demet Akbağ; her işe burnunu sokan, hep yeni bir heves edinen ve heveslerine başkalarını da alet eden Harika rolünde. Ben de onun müzisyen eşi Cüneyt'i canlandırıyorum. Birbirlerine deli gibi aşık olan bu karı koca arasındaki olaylar anlatılıyor" diyor.
Haberin fotoğrafları