kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Emrah'ın küçüklüğünün filmini çekmek istiyorum

13.09.2008
- Sizi bir dizi filmde (Adak) top sakallı görünce; değiştiğinizi fark etmiştim. Boynu bükük, yetim çocuktan, top sakal bırakmış, kendine güvenen yetişkine geçiş hikayesi.
- Rol gereği kilo da alırım, saçımı, sakalımı değiştiririm. Bunlar projelerle ilgili. Rol gereği top sakal bırakmıştım o kadar. Bunların hiçbiri bana ait değil ki. Her şey değişiyor, ama bunu söylerken 'Şöyle bir imajım olsun,' da demedim.

-Aynı dönemlerde hayatınızda değişim oldu mu?
- Olmaz mı. Residence'da kalıyorum, spor merkezi açtım, hayat standardım yükseldi.

- Uçağınız var mı?
- İnşallah o da olur. Hayalim var biliyor musunuz? Bununla ilgili bir girişim yapmadım ama gazetelerde çıkan mal, mülk konusundaki şeylerin çoğu doğru değil. Bana bugün cimri diyenler yarın maddi durumum kötüleşince bana yardım etmeyecekler. Ben mal mülk düşkünü değilim. Hayallerimi gerçekleştirip, kimseye muhtaç kalmadan yaşamak istiyorum. 21. albümümü çıkardım, yine değişik bir tarz denedim.

- Yelpaze albümünde R&B denediğinizi söylemişsiniz?
- R&B eski albümlerimde de parça parça vardı. Bana göre blues, R&B ve arabesk, bu üç tarz da hüzünle ritmin buluşmasının ifadesi. Albümün adının Yelpaze olması da, değişik müzik tarzlarını iç içe kullanmamızdan ileri geliyor.

- Peki bütün bu anlattıklarınızdan sonra, Küçük Emrah hikâyesi için neler diyebilirsiniz?
- Aslında Emrah'ın küçüklüğünü filme çekmek isterim. Ne şartlarda büyüdüğümün, nasıl ayakta kalıp hala konuşulan insan olmayı başardığımın hikâyesini filme çekmek, iyi bir proje olabilir.