kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
350 metrelik sahile yayılan beach club için Emre Ergani devrede. Sahilde bulunacak restoranların ikisini ise Çakırlar Holding işletecek.

Babylon'un bahçesinde eğlence Emre Ergani'den, SPA Saraç'tan

SİNAN ÖZEDİNCİK
SİNAN ÖZEDİNCİK
27.09.2008
Çakırlar Holding'in, Bodrum'da otel, rezidans ve villadan oluşan Garden's of Babylon projesinde beach'ini Emre Ergani, SPA'yı Ender Saraç işletecek. İlginç proje Dubaililerin de ilgisini çekti..
Bu hafta size Bodrum'daki bir projeyi anlatacağım. Şimdi "yaz bitti, ne Bodrum'u" diye düşünebilirsiniz ama bu projenin dünyada benzerini bulmak pek mümkün değil. Sözünü ettiğim; Bodrum Gümüşlük- Turgutreis arasında 2009 Mayıs sonunda bitecek olan butik otel-rezidans-villa üçlemesi, Gardens Of Babylon... Projenin benzersizliği, getirdiği yeniliklerden kaynaklanıyor. Otel, rezidans ve villanın birlikte olduğu konsepte pek rastlamamışsınızdır. Bu projenin rezidansınızı kirala(t)ma konsepti yanında hummalı bir çalışma da eğlence ve yiyecek alanlarıyla ilgili... İçinde 10 bin metrekarelik genel mekanı olan projede 7 tane ayrı restoran var. Bunların ikisini Çakırlar Holding kendisi işletecek. Diğerleri için İzzet Çapa, Dragon ve Gümüşlük Mimoza Balık Restaurant ile görüşmeler son aşamasına gelmiş. Çakır, bu konuda "24 saat çalışan bir restoranımız da olacak. Biz Antep restoranını işleteceğiz. Osmanlı restoranıyla Antep mutfağını birleştireceğiz. İçinde fastfood da kebap da olacak. İnsanlar akşam evlerine bir pizza ya da kebap söyleyebilecekler" diyor. Bin 200 metrekarelik SPA'sını kimin işleteceği ise şimdiden belli; bu konudaki en iyi isimlerden olan Ender Saraç. Bir de 2 bin 500 metrekare alana sahip spor merkezi var ki, onun için de görüşmeler yapılıyor.