kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
TÜRK EŞİNDEN BOŞANDI Şiddeti öven görüşleri nedeniyle İngiltere’nin sınır dışı ettiği Ömer Bekri’nin kızı, görücü usulü evlendirildiği Türk kocasından da boşanmıştı.

Radikal imamdan kızına, göğüs büyütme parası

DIŞ HABERLER
28.09.2008
Şiddeti övdüğü için İngiltere'den kovulan Suriyeli imam Bekri, striptizci kızının göğüs ameliyatı parasını hastaneye bizzat yatırmış..
Radikal görüşleri yüzünden İngiltere'den Lübnan'a gönderilen Suriye doğumlu imam Ömer Bekri'nin kızının, striptiz barlarda çalışmasının yankıları sürüyor. İngiliz The Sun gazetesi, "Babamla dünya görüşlerimiz uymuyor" diyen 27 yaşındaki bir çocuk annesi Yasmin Fostock'un bir striptiz kulübünde dans ederken çekilen ve bir ilan için verdiği seksi fotoğraflarını yayıladı.

'SAĞLIĞIM İÇİN GEREKLİ'
Gazete, Bekri'nin kızı hakkında şok bir iddia daha ortaya attı: "Yasmin Fostock, estetikli göğüslerinin operasyon parasını babasına ödetti." Habere göre Fostock'un şu anda 3 yaşında olan çocuğuna hamile kalmadan 2 yıl önce babasına, "Hamile kalınca çocuğumu emzirirken anne olduğumu daha iyi hissetmek için göğüslerimi büyütmem lazım. Ayrıca sağlıklı emzirebilmem için de çok gerekli" dedi.

4 BİN STERLİN ÖDEDİ
Kızının sözlerine kanan babası da, göğüs büyütme ameliyatının yapıldığı kliniğe bizzat giderek 4 bin sterlin tutarındaki ücreti ödedi. Fostock'un bir arkadaşı da gazeteye, "Aile üyeleri Bekri'yi uyardı. Ancak o kızının, daha sağlıklı emzirmek için buna ihtiyacı olduğu konusunda ikna olmuştu" diye konuştu. Gazete ayrıca, Yasmin'in Türk olduğu açıklanan eşinden sonra bir evlilik daha yaptığını, ancak her iki evliliğinin de boşanma ile sonuçlandığını yazdı.
Haberin fotoğrafları