kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Liderlerin bayram programı

Giriş Saati : 28.09.2008 10:44
Güncelleme : 28.09.2008 21:15
Yeni Haber
Liderler, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde, TBMM'nin yeni yasama yılı açılış törenine katılacak olmaları dolayısıyla Ankara'da bulunacaklar.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bayramı Ankara'da geçirmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Gül, bayramın ikinci günü TBMM'nin açılış törenine katılacak.
TBMM Başkanı Köksal Toptan, bayramın birinci günü memleketi Zonguldak'ta olacak. İkinci gün TBMM'nin açılış töreni için Ankara'ya gelecek olan Toptan, üçüncü gün resmi ziyaret için Macaristan'da bulunacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bayramın birinci günü İstanbul'da olacak. Başbakan Erdoğan, bayramın ikinci günü TBMM'nin açılış törenine katılacak. Aynı gün Bakanlar Kurulunun da toplanması bekleniyor. Erdoğan, bayramın üçüncü gün de Ankara'da bulunacak.

Bayramları genellikle memleketi Antalya'da geçiren CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, bu geleneğini bu bayramda da bozmayacak. Birinci gün Antalya'da olacak Baykal, bayramın ikinci günü TBMM'nin açılış töreni için Ankara'ya gelip tekrar Antalya'ya dönecek.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de bayramı Ankara'da geçirecek. Bayramın birinci günü parti genel merkezinde bayramlaşma törenine katılacak olan Bahçeli, ikinci gün TBMM'nin açılış töreninde bulunacak. Bahçeli, üçüncü gün de yine Ankara'da olacak.
DTP Genel Başkanı Ahmet Türk de bayramı Ankara'da geçirecek.

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, bayramın birinci günü Eskişehir'de, diğer günler ise Ankara'da bulunacak.

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu ise bayramı İstanbul'da geçirecek. Soylu, ikinci gün İstanbul İl Başkanlığı'nda partililerle bayramlaşacak.

Bu arada, siyasi partilerin genel merkezlerinde, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü olan 1 Ekimde hareketlilik yaşanacak. Siyasi parti heyetleri, karşılıklı bayram ziyaretlerinde bulunacaklar.