kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Travesti kardeş Sarp Apak

ÖNER ÖNGÜN
23.09.2008
Mahsun Kırmızıgül, yeni filmi 'Güneşi Gördüm'deki travesti kardeş rolü için Sarp Apak'ı düşünüyor! Apak ise çevresine "Bu rolün üstesinden gelirim" diyormuş..
Filmin canalıcı öyküsü
Mahsun Kırmızıgül ile Sarp Apak'ın kardeşlikleri iyice pekişecek! Kırmızıgül, ilk filmi 'Beyaz Melek'te kardeşi rolünü oynayan Apak'la yeni filmi 'Güneşi Gördüm'de de çalışmak istiyor. Filmin en canalıcı öykülerinden biri; ağabeyin, travesti kardeşini içinde bulunduğu hayattan kurtarmaya uğraşırken yaşadıklarının anlatıldığı bölüm. Ünlü sanatçı, bu bölümdeki 'travesti kardeş' rolünü Sarp Apak'a vermeyi düşünüyor!

*SARP APAK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

İnce eleyip sık dokuyor!

Mahsun Kırmızıgül'ü tek düşündüren ise yeni rolün Sarp Apak'ın Beyaz Melek'teki canlandırdığı karakterle taban tabana zıt olması! Seyircinin kafasını karıştırmak istemeyen Kırmızıgül, bu yüzden ince eleyip sık dokuyor. Rol için beklemede olan Apak'ın ise yakın çevresine, "Ben oyuncuyum her rolün üstesinde gelirim" diyerek role yeşil ışık yaktığı söyleniyor.

Sakallı Mahsun Güneşi Gördü!

Kars'ın Kağızman ilçesinde bir dernek yararına misafir sanatçı olarak konser veren Mahsun Kırmızıgül yeni filmi için uzattığı sakallarıyla görüntülenince sinirlendi!

Tecrübesi var
'Güneşi Gördüm'deki travesti rolünün üstesinden geleceğini söyleyen Sarp Apak, geçen sezon 'Plajda' filmindeki rolü için ağda yaptırıp kadın kılığına girmişti.