kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
23 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Beşiktaş'ta kumarhane baskını

Giriş Saati : 23.09.2008 08:07
Güncelleme : 23.09.2008 18:47
Yeni Haber
Beşiktaş'ta kumar oynatıldığı iddiasıyla 2 farklı yere düzenlenen operasyonlarda, 20'si kadın 59 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar ekip otosuna bindirilirken, bazıları yüzünü maske ile bazıları da şemsiye ile kapattı.

Etiler Ayter Caddesi'ndeki bir binanın bodrum katında kumar oynatıldığı yönünde bilgi alan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, belirtilen adrese operasyon yaptı.

İçeride yapılan aramada, 2 adet rulet masası, 7 adet ''Black Jack'' masası, bir adet bilgisayar, bir adet kamera kayıt cihazı ile çok sayıda oyun kağıdı ve yüzlerce pul ele geçirildi. Burada bulunan 17'si kadın 41 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslar ekip otosuna bindirilirken yüzünü gizledi. Şahıslardan bazıları yüzlerini masa örtüsü ile gizlerken aralarında maske kullananlar bile vardı. Şemsiye kullanan başka bir şahıs ise, "Neden şemsiye kullanıyorsunuz" şeklindeki soruya, "Sizin yüzünüzden" diyerek basını suçladı.

Öte yandan Ortaköy Palanga Caddesi'ndeki bir binada faaliyet gösteren oyunculuk ve modellik ajansına da, yine aynı iddialarla baskın düzenlendi.

Binada yapılan aramalarda, 1 adet rulet masası, 4 adet ''Black Jack'' masası, 1 adet bilgisayar ile çok sayıda pul ve oyun kağıdı ele geçirildi. Operasyonda 3'ü kadın 18 kişi de gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Baskınların yapıldığı her iki yerinde daha önce defalarca kere polis tarafından basılan yerler olması dikkatlerden kaçmadı. Operasyonlarda gözaltına alınan şüpheliler, haklarında Kabahatler Kanununa göre yasal işlem yapıldığı bildirildi.

İHA