kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

TTNET'ten öğrencilere interaktif eğitim

Giriş Saati : 22.09.2008 13:25
Güncelleme : 22.09.2008 15:17
Yeni Haber
TTNET Vitamin eğitim destek hizmeti, ilköğretim 4, 5, 6, 7 ve 8'inci sınıfta okuyan öğrenciler ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini kullanarak yeni ders programına uygun interaktif eğitimden internet üzerinden faydalanmalarını sağlıyor.

İnternet servis sağlayıcısı TTNET, müşterilerinin yaşam kalitesini yükselten ürün ve hizmetleri ard arda devreye alırken, öğrencilerin eğitim kalitesini artıracak yeni projelere de imza atıyor. Hem öğrencilere hem de öğretmenlere eğitimle ilgili konularda bilişim teknolojilerini kullanma alışkanlığı kazandırılması amacıyla hazırlanan TTNET Vitamin eğitim destek hizmeti, internet üzerinden kullanılabiliyor. Bu eğitim paketi ile ders tekrarı ve evde çalışma zevkli bir hale geliyor.

www.ttnetvitamin.com.tr web adresi üzerinden erişilebilen TTNET Vitamin eğitim paketi sayesinde ilköğretim 4, 5, 6, 7 ve 8'inci sınıfta okuyan öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı ile uyumlu Matematik, Fen ve Teknoloji, Türkçe ve Sosyal Bilgiler derslerinin içeriklerine ulaşabiliyor. Öte yandan öğrenciler, ders kitabı maketi üzerinden konuları rahatlıkla takip edip; 3 boyutlu canlandırmalar, interaktif etkinlikler ve çözümlü örneklerle anlatılan konular sayesinde derse kolaylıkla hazırlanabiliyor. Eğitim içerikleri sürekli yenilenen TTNET Vitamin ile ilköğretim öğrencileri hem ders çalışmanın keyfine internetle varıyor hem de teknolojiyle buluşuyor.

TTNET satış noktalarına başvurarak ya da 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'ni arayarak, ayda sadece 5 YTL'ye ya da yıllık 36 YTL'ye bu hizmetten istfade edilebiliyor.

(CİHAN)