kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Seks hayatı mantık ister mi?

Bu aralar yeni romanımı deyim yerindeyse 'soluk almadan!' yazıyorum. Geçen yıl kitap için görüşme yaptığım bir fahişe kadına şu soruyu sormuştum: "Geneleve hangi tip erkekler geliyor?" Hayatını fahişelik yaparak kazanan kadın bana demişti ki: "Daha çok evli tipler geliyor." Ağzımı açıp "Neden evli tipler geliyor?" diye soracakken, kadın hemen cevabını verdi: "Eşleriyle sevişirken yapamadıkları fanteziler için bize geliyorlar."

FANTEZİ YOKSUNU
O gün bugündür kendime şu soruyu sorarım: "Seks hayatı mantıklı olmayı mı, yoksa yatakta fantezi sahibi olmayı mı gerektirir?" Ama gelin görün ki sevgili okuyucularım, yatakta fantezi isteyen seks ne yazık ki mantığın kafesine hapsedilmiş bir şekilde hayat bulmaya çalışıyor. Seks, bu mantık kafesinin içinde fantezilerden yoksun bir şekilde kendisine oynaşacak alan yaratma çabası içine giriyor. Durum böyle olunca da eşler arasındaki cinsel yaşam can çekişip, dışarıda diğer kadına giden erkeği bir at gibi şaha kaldırıyor. Aslına bakarsanız günümüzde birçok kadın da ne yazık ki, seks fantezisinden yoksun bir hayat yaşıyor. Erkek kadını yatakta 'klasikçi!' olmakla, kadın ise erkeği kendisine 'önayak!' olmamakla suçluyor. Halbuki kazın ayağı öyle değil! Her iki taraf da şu gerçeği çok iyi biliyor ki, seks mantıkla değil, arzu ve fantezilerle yaşanır. İki taraf da bu gerçeği bilmesine rağmen cesaret edip yatakta bir adım öne çıkamıyor. Peki, evli çiftler seks esnasında neden mantığı bir kenara atıp fantezi alemine dalmıyor? Bence bu sorunun cevabı madeni bir paranın yazı ve tura yüzü gibidir. Bir yüzünde kadın şöyle düşünür: "Mazbut bir kadının heyecanlı sevişmesine, sekse neşe dolu bakmasına erkek bizzat kötü gözle bakar."

ERKEK FARKLI DÜŞÜNÜR
Bir yüzünde de erkek şöyle düşünür: "Karım dışarıdaki herhangi kadından biri değil! Ondan şu fantezilerime cevap vermesini isteyemem." Her iki tarafın da seks yaşamıyla ilgili kör mantığı böyle olunca, erkek fantezilerini gerçekleştirmek için gözünü karartıp, maceraya atılıyor. Kadın ise maceraya atılan erkeğin arkasından elini göğüslerinin altına sokup kendisine şu soruyu sorar: "Benim gibi her şeyi yerinde olan bir kadını neden aldattı?" Kıssadan hisse: Erkekler, yatakta kendileri için dokunaklı bir şeyler yapan kadınları tercih ederler. Özellikle de fantezi türünde olanları... Kadınlar ise yatakta iffetli davranıp, seks yaşamlarının içine istemeden de olsa ederler!