kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Yaşam kılavuzu

12.09.2008
Sıcacık iftar çorbaları
Oruç açarken sıcacık bir çorbanın yerini hiçbir şey tutamaz. Türk mutfağının birbirinden leziz çorbalarını hazırlamak için çok uğraşmanıza da gerek yok. Katkısız ve doğal içerikli Naturamaks marka hazır çorbalar, evde yapılanları aratmıyor. Markanın işkembe, sebzeli brokoli, kremalı mantar, gulaş, ezogelin, erişteli yeşil mercimek, kremalı domates, kremalı bahçıvan ve kelle paça olmak üzere farklı lezzetlerde 13 çeşit çorbası var. Koruyucu, aroma artırıcı, tatlandırıcı, asitlik düzenleyici, kıvam artırıcı gibi hiçbir katkı maddesi kullanılmayan bu çorbalar hazırlanırken, mevsim ürünleri kurutulmadan, taze halleri ile pişirilip, cam kavanoza konuluyor, hava almaması için vakumlu ambalajlama tekniği ile ambalajlanıyor. Kavanozun tamamı tencereye boşaltılıyor, üzerine bir o kadar su ilave edilerek, kolayca pişiriliyor.

Yeni mevsime genç bakış
Sonbahara girdiğimiz şu günlerde kışlık giysiler vitrinlerdeki yerini almaya başladı. Ve vitrinlerden anlaşıldığı üzere bu sezon canlı ve enerjik bir çizgi hâkim olacak. Kadın giyim markası Twist'in yeni koleksiyonunda da renkli, canlı, enerjik tasarımlar öne çıkıyor. Kalın yünlü kumaşlarda ekose efekti olan ceketler, sanatsal bir görünüm elde edilmiş renkli elbise ve gömlek elbiseler, mini etekler, dizaltı 70'ler tarzı etekler, dar kesim pantolonlarla okullu gençlere benzeyebilirsiniz. Bunun yanı sıra country tarzı, bohem görüntü veren kalın örgüler, balıksırtı trikolar, parkalar, modernize edilmiş etnik işlemeler de göze çarpıyor.

Yeni bir AVM daha
İstanbul Kozyatağı'nda 25 Eylül'de açılacak olan Palladium Alışveriş Merkezi, 40 bin metrekarelik bir alanda hizmet verecek. Yerli ve yabancı toplam 160 mağazası ile İstanbul'un Anadolu yakasında yeni bir alışveriş alanı sunacak olan Palladium, dört kattan oluşuyor ve 2 bin 500 araç kapasiteli otoparka sahip.

New York tatili
KLM Hollanda Kraliyet Havayolları'nın kazançlı şirket programı BlueBiz, bu ay beşinci yılını kutluyor. Bu kutlamanın şerefine üye şirketlerinden birine iki kişilik, New York 5. Cadde'de beş gün tatil hediye ediliyor. 60 ülkede 26 bin üye ile uluslararası bir şirket programı olan BlueBiz'in kampanyasına katılmak için üyelerin yapması gereken, kendilerine gönderilen e-postadaki soruları cevaplayıp göndermek.
Haberin fotoğrafları