kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Emanet aldığı arabada yanarak can verdi

Giriş Saati : 19.09.2008 07:50
Güncelleme : 19.09.2008 23:46
Yeni Haber
Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, takla atarak yanmaya başlayan aracın içinde sıkışan bir kişi, olay yerinde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Fethiye'de pastane işleten Abdullah Keskin (28), gece dağıtım yapmak için arkadaşından emanet araba aldı. Faik Balcı'ya ait 48 FS 048 plakalı araç ile gece 04:00 sularında Akdeniz Caddesi üzerinde aşırı hız yapan Keskin, önce kaldırıma daha sonra elektrik direğine çarptı. Elektrik direğine çarptıktan sonra takla atarak durabilen araç alev almaya başladı. Kısa süre sonra araçtaki LPG tüpü patladı. Patlama sonrasında araç içerisinde bulunan Abdullah Keskin, olay yerinde can verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan araca müdahale ederken, Keskin'in yanmış cesedi ile karşılaştı.

Görgü tanıkları Abdullah Keskin'in aşırı hızlı olduğunu belirtirken, "Takla attıktan sonra yardıma koştuk. İçeride bulunan yaralıyı kurtarmak için arabaya yanaştığımızda LPG tankı patladı. Hemen olay yerine itfaiye geldi. Fakat sürücünün patlama sırasında yanarak can verdiğini gördük." dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Abdullah Keskin'in olay yerine gelen yakınları sinir krizleri geçirdi. Emanet aldığı arabanın içinde can veren Keskin'in yanmış cesedi, çevrede bulunan vatandaşların da yardımı ile araçtan çıkarılarak, otopsi için Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

(CİHAN)