kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Özgü Namal ve Haluk Bilginer birlikte.

Bilginer ve Namal yeniden bir arada

OLKAN ÖZYURT - BODRUM
16.09.2008
Özgü Namal ve Haluk Bilginer, Onur Ünlü'nün Polis filmi ardından tekrar bir arada: Güneşin Oğlu Fikri Bey filminin çekimleri, önceki gün tamamlandı..
Aktör Haluk Bilginer ve güzel oyuncu Özgü Namal, Polis filminden sonra tekrar bir araya geldi. Sanatçılar, Polis filmini de sinemaya aktaran yönetmen Onur Ünlü'nün Güneşin Oğlu Fikri Bey adlı filminde kamera karşısında yer aldı. Çekimleri önceki gün sona eren filmde, 'güneşin oğlu' olduğunu öğrenen bir adamın, aşık olduğu genç kızın gönlünü çelmek için verdiği uğraş anlatılıyor. Bütçesi çok yüksek olan Bankası adlı bir diğer filmi çekmesi beklenen yönetmen Ünlü'nün yeni filmi, bu anlamda yönetmene olduğu kadar seyirci ve oyunculara da tam bir sürpriz olmuşa benziyor.

*HALUK BİLGİNER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*ÖZGÜ NAMAL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


Ünlü film hakkında konuşurken, "28 Temmuz'u 29 Temmuz'a bağlayan gece, bu filmle ilgili en ufak bir şey bilmiyordum. 29 Temmuz gecesi bir fikir düştü aklıma, yazmaya başladım 6 - 7 Ağustos gibi senaryo bitti. 10 günde oyuncu seçimini yaptım. 5 Eylül'de çekime başladık, bir gün repo (mola) verdik ve 15 Eylül'de de çekimler bitti" diyor. Onur Ünlü'nün Güneşin Oğlu Fikri Bey filminde, Bilginer ve Namal'la birlikte Hümeyra, Köksal Engür ve Bülent Emin Yarar, Ahmet Kural, Tansu Biçer, Görkem Yeltan, Burçin Yıldırım da rol alıyor. Yönetmenin 'fantastik bir mavra' olarak tarif ettiği ve kasımda izlenecek olan yapım, 58 yıl önceki güneş tutulması sırasında doğan Fikri adlı bir karakterin etrafında şekilleniyor.