kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Katil zanlısı torunu çıktı

Giriş Saati : 17.09.2008 14:37
Güncelleme : 17.09.2008 22:43
Yeni Haber
İzmir'de, 21 yerinden bıçaklanarak öldürülen gırtlak kanseri yaşlı kadının katil zanlısı olduğu tespit edilen 19 yaşındaki torunu, gözaltına alındı.

Katil zanlısı torun, büyükannesini kendisine "hırsızlık" ve "katil" yakıştırması yaptığı için öldürdüğünü iddia etti. Dün Çiğli'nin Güzeltepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda 69 yaşındaki kanser hastası Melek Güzelgül evinde bıçaklanmış halde ölü olarak bulunmuştu. Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayetin meydana geldiği evde hiçbir zorlama yaşanmadığını belirleyerek, katilin tanıdık biri olması ihtimali üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Yaşlı kadının İzmir'deki 3 çocuğunun ve diğer yakınlarının ifadelerine başvuran polis, torunu Sönmez K. ile aralarında daha önce tartışma yaşandığını belirledi. Polis tarafından gözaltına alınan 19 yaşındaki Sönmez K., ifadesinde, cinayeti işlediğini itiraf etti.

Sönmez K.'nin ifadesinde, büyükannesiyle aralarında yaklaşık 1 yıldır sorun bulunduğunu, Muş'ta ziyaretine gittiği Melek Güzelgül'ün çevrede yaşanan bir hırsızlık olayından sonra kendisini suçladığını, tavuğunu kesmesi üzerine 'katil' dediğini, evden kaçmasının ardından yanına gittiğinde kendisine sahip çıkmadığını, bu nedenle husumet oluştuğunu söylediği kaydedildi.

Büyükannesinin evde yalnız olduğunu bildiği sırada konuşmak için yanına gittiğini, aynı şekilde davranması üzerine kontrolünü kaybederek bıçakladığını anlatan Sönmez K., yaşanılanlardan pişmanlık duyduğunu anlattığı öğrenildi. Katil zanlısının olaydan sonra evinin kömürlüğüne sakladığı kanlı gömlek de polisler tarafından ele geçirildi. Torunu tarafından bıçaklanarak öldürülen Melek Güzelgül'ün Muş'ta yaşadığı, gırtlak kanseri rahatsızlığı nedeniyle, tedavisi için İzmir'e gelerek bir süredir oğlunun yanında kaldığı ortaya çıktı.

(İHA)