kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
16 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
6.4 KM KOŞTU

Triatloncu Lopez

DIŞ HABERLER
16.09.2008
Jennifer Lopez, ABD'de hayır kurumları yararına düzenlenen triatlona katıldı. Ünlü şarkıcı yüzme, bisiklet ve koşudan oluşan yarışı iki saat 23 dakikada tamamlayarak, üçüncü oldu..
ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, hayır kurumları yararına katıldığı triatlondan (Yüzme, koşu ve bisiklet yarışından oluşan atletizm dalı) yüzünün akıyla çıktı. Yedi ay önce anne olan Lopez, Malibu'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Nautica Malubi Triatlonu"nu iki saat 23 dakikada tamamlayıp kadınlar arasında üçüncü oldu. Organizasyonda elde edilen 127 bin dolar Los Angeles'ta bir çocuk hastanesine bağışlandı. Eşi şarkıcı Marc Anthony tarafından yalnız bırakılmayan güzel şarkıcı önce 800 metre yüzdü.

*JENNİFER LOPEZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Ardından bisiklette 29 kilometre pedal çevirdi ve 6.4 kilometre koştu. Koşarken bileği burkulan Lopez'i bitiş noktasında kocası kollarını açarak karşıladı. Yüzmeyi tamamladıktan sonra ünlü şarkıcının kıyafetini değiştirebilmesi için korumaları çevresini havlularla kapattı. Seksi şarkıcı toplanan paranın bir çocuk hastanesine gitmesinden çok mutlu olduğunu belirterek "Benim için inanılmaz güzel bir gündü. Bir çocuk hastanesine 127 bin dolar para topladık. Kendimi çok iyi ve mutlu hissediyorum" dedi.
Haberin fotoğrafları