kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
16 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Her 4 anneden biri çocuklarını ayırıyor

DIŞ HABERLER
16.09.2008
İngiltere'de "Çocuklarınızı ayırır mısınız?" sorusu yöneltilen her dört anneden biri, çocuklarından birini diğerine göre daha çok sevdiğini kabul etti..
İLİŞKİLİ HABERLER
Her 4 anneden biri çocuklarını ayırıyor
İngiliz ebeveynlik sitesi Netmums tarafından yapılan ankete katılan her 100 anneden 25'i, bütün çocuklarını eşit sevemediklerini, gönüllerinin birinden yana daha ağır bastığını itiraf etti. Ancak bunu diğer çocuklara hissettirmediklerini belirten anneler, bu ilgilerini "gizli aşk" olarak tanımladı. Ankete katılan dört çocuk annesi bir kadın, ismini vermeden şu itirafta bulundu: "Dört çocuğum var. İkinci ve en küçük kızlarımı çok seviyorum. Özellikle de küçük kızı. Diğer çocuklarımı da elbet çok seviyorum. Ama onu görünce, ona bakınca dinleniyorum. Bütün çocuklarım için ölürüm. Ancak küçük kızım için savaşarak ölürüm."

BİZDE KIZ-ERKEK AYRIMI
Annelerin yüzde 50'si çocuklarını eşit olarak ancak farklı şekillerde sevdiklerini belirtti. Ankete katılanların üçte biri hepsini eşit sevdiğini söyledi. Konuyla ilgili görüşüne başvurduğumuz psikiyatrist Dr. Sabri Yurdakul ise Türkiye'de çocuklar arasında özellikle kız-erkek ayrımı yapıldığına dikkat çekti.