kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
12 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Tertemiz, aklına gelene çamur attı

İlker GEZİCİ
11.09.2008
Manken ve çiceği burnunda oyuncu Simge Tertemiz çok iddialı açıklamalarda bulundu. Victoria's Secret defilesine seçilen Lara Surol için; "Victoria's Secret'ın işi gücü yok Lara'yı mı seçecek?" diyen Tertemiz, Aysun Kayacı'ya da laf attı..
Son dönemde bir magazin programının sunuculuğunu üstlenen manken ve oyuncu Simge Tertemiz, gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Tertemiz, yaz sezonu boyunca birbirleriyle karşılaştırılan sosyetik güzellerle ilgili olarak, "Eda Taşpınar, İvana Sert ve Deniz Berdan'ı beğeniyorum, ama güzellik açısından onları kendimle bir tutmam. Kıyafetlerimle gündeme gelmek istemem. Kalıcı olmak için çaba sarf ediyorum" diye konuştu.

Öpüşmek iğrenç!
Sosyetik güzellerin giydiklerini yakıştırdıklarına ama bazen fazla abarttıklarına dikkat çeken seksi manken, "Ben mayomu giyer, pareomu bağlar çıkarım.
Çünkü fiziğimin gösterişi yeter. Boyum 1.78. Kilom 52. Vücudum onlardan iyi..." dedi.
Film tekliflerinin geldiğini ama kendisine uyan bir proje olmadığı için bunları kabul etmediğini söyleyen Tertemiz, "Bana 'Ayakta Kal' filminden teklif gelmişti.
Hep gençlik filmleri rolleri geliyor, bunlardan çok sıkıldım" diyerek dert yandı.Filmlerde öpüşmeme ve sevişmeme kuralı olduğunu vurgulayan manken, "Kim olursa olsun asla öpüşmem. Çünkü iğrenirim, tanımadığım birini öpmek hoş bir şey değil! Rol icabı ve sanat için yaparım diyenlerin düşüncelerine de saygı duymuyorum" şeklinde konuşurken, Aysun Kayacı'ya da laf atmaktan geri kalmadı. Tertemiz, "Aysun öpüşmem diyor. Ama reklamlarda yaptı, demek ki öpüşüyormuş" diye konuştu.

Şiir kitabı yazacak
İki senedir işadamı Murat Kadıoğlu ile ilişkisini sürdüren Tertemiz, "Gerçek sevgiyi buldum, o yüzden şimdi çok mutluyum. Evlilik için henüz erken olduğunu düşünüyoruz" dedi.
Tertemiz gelecekle ilgili projeleri hakkında ise "Biraz daha oturaklı bir zamanda çocukluğumdan itibaren yazdığım şiirlerimi kitap haline getireceğim.Herhalde, bütün mankenler albüm çıkardığından bana da sürekli albüm teklifi geliyor ama hiç düşünmüyorum" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları