kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
11 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

İlişkinin mağduru kim?

Bazen kendimi 'geyik!' muhabbetinin ortasında buluyorum. 'Dişi geyik!' lerin 'erkek geyik!'lere nasıl yem olduklarını bu muhabbetlerde öğreniyorum. Bu tip ortamlarda da her nedense aklıma karpuzcuların ağızlara pelesenk olmuş o meşhur sözü gelir: "Kesmece bunlar abi!" Bu sözü o andaki ortama uyarlayarak biraz değiştiriyorum ve günümüz kadınlarının geyik muhabbetindeki adını hemen koyuyorum: "Götürmece kadınlar!" Ortamdaki her erkek kendi deyimiyle 'götürdüğü!' kadınları tek tek anlatıyor. Onları açık seçik teşhir ediyor. Bunu yaparken de erkeklik gururlarını okşayıp, ilişki yaşadıkları kadınları aşağılıyorlar. Her nedense o anda yine aklıma şu soru gelip takılıveriyor: "Gündelik ilişkilerin mağduru insanlar kim acaba?"

GÜNDELİKÇİ ERKEKLER
Yukarıda sorduğum sorunun cevabını yazacağım ama ondan önce bir-iki şey söylemek istiyorum. Ben günümüz erkeğini her nedense eve temizliğe gelen 'gündelikçi kadın!'a benzetirim. Eve gelen gündelikçi kadın nasıl ki gün içinde temizliğini yapıp gidiyorsa, 'gündelikçi erkek!' de gece süresince kadının cinsel tozunu alıp gidiyor. Sonra da bu temizliği erkek arkadaşlarının olduğu bir ortamda 'gündelikçi erkeğin geyikleri!' başlığı altında anlatıp duruyor. O anda bu tür geyik muhabbetini yapan erkeklere acıyorum. O anda erkeğe bu malzemeyi veren kadınlara da kızıyorum. Neden kızdığımı birazdan yazacağım. Ama bir önceki sorumun cevabını şimdi yazayım. Bana göre gündelik ilişkilerin mağduru biri varsa, o mağdur da 'kadın!'dır. Çünkü ben şu gerçeği çok iyi biliyorum ki, gündelik ilişkiler kadının fıtratına ters. Kadın da benim gibi şu gerçeği çok iyi biliyor ki, belli bir yaştan sonraki gündelik ilişkiler ona göre de ters.

KIZGINLIĞIM KADINA!
Peki, gündelikçi erkeğe geyik malzemesi veren kadına neden kızgınım? Kızgınım çünkü onlar şöyle bir yanılgı içindeler: "Aşk, gündelikçi erkekle gece gelir!" Ben de o kadınlara diyorum ki; "Aşk, gündelikçi erkekle gece yarısı gelmez. O saatte gelen aşk, yatağınıza seks yapmaya gelir. Cinselliğinizin tozunu aldıktan sonra da günün ilk ışıklarıyla birlikte çekip gider. Eğer hayatınızda gündelikçi değil kalıcı bir erkek istiyorsanız, gecenin sonunda çekip giden bir erkeği günün ilk ışıklarında bulup getirmek gerekir!" Kıssadan hisse diyeceğim şu ki; "Akşamcı erkeklerden uzak durun. Sabahçı erkekleri bulun. Sonra da geyik muhabbetlere dolgu malzemesi olmayın."