kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
11 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Artık basın mensuplarına gülümseyen mutlu çift, fotoğraflarının çekilmesinden hiç rahatsızlık duymuyor.

Sonunda güldüler!

10.09.2008
Hollywood'un en gözde çiftlerinden olan Justin Timberlake ve Jessica Biel, bir buçuk yıllık ilişkilerinde bir kere bile gülerken görülmediler. Ama Life&Style dergisi, mutlu aşıkları ilk kez gülerken görüntülemeyi nihayet başardı ..
Biri sinema dünyasının en yetenekli isimlerinden ve yapımcıların gözdesi Jessica Biel... Diğeri genç kızların sevgilisi yakışıklı şarkıcı Justin Timberlake...

*JUSTIN TIMBERLAKE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*JESSICA BIEL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


Bir buçuk yıldır mutlu bir ilişki yürüten ikili, daha önce basın mensupları tarafından defalarca görüntülenmiş ancak hiçbir zaman objektiflere gülümseyen yüzleri yansımamıştı. AYNI EVDELER Ünlü çift, ilk kez geçtiğimiz günlerde Los Angeles'ta ellerinde kahveleri, yürüyüş yaparken Life& Style dergisi tarafından gülerken görüntülendi.

Özel hayatlarıyla ilgili bugüne kadar çok fazla konuşmayı tercih etmeyen ikiliye yakın kaynaklar, ilişkilerinin evlilik doğrultusunda hızla ilerlediğini söylüyor. Timberlake'e oranla çok daha sessiz bir yapıya sahip olan Biel, bir süredir sevgilisiyle birlikte onun Los Angeles'taki 8 milyon dolarlık malikanesinde yaşıyor. Bir an olsun ayrı kalmayan çift, film çekimleri ve turnelerde de birbirlerine eşlik ediyor.
Haberin fotoğrafları