kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
11 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Amerika’da yazıldığı birçok ajanstan kovulan Sezerel, başarısını hayalinden hiç vazgeçmemiş olmasına bağlıyor.

Türk halıcının hayat hikayesi bir Hollywood filmine konu oldu

Bülent İPEK
10.09.2008
Türkiye'de halı satarken, oyuncu olmak için Hollywood'a giden Çetin Sezerel'in hayali tam 12 yıl sonra gerçekleşti. Sezerel'in hayat hikayesi bir Amerikan filmine konu oldu.....
Türkiye'de yaşamını halı satıcısı olarak sürdüren ve bundan tam 12 yıl önce bir Hollywood filminde rol alabilmek arzusuyla Amerika'ya giden Çetin Sezerel'in hayalleri gerçek oldu. Charlie Sheen ve Linda Hamilton gibi ünlü isimlerin oynadığı Shadow Conspiracy' filminin yönetmeni Ric Gibbis, başka ülkelerden gelip Hollywood macerasına atılanların yaşadıklarını anlattığı 'My Life' adlı kısa filminde; Çetin Sezerel'in öyküsünü ana konu yaptı.

HİÇ ŞANSI YOK!
16 dakikalık kısa filmde başrol oynayan Sezerel, geçmişte Yeşilçam'da da Yılmaz Güney'in bazı filmlerinde rol aldığını söyledi ve bir filmde rol kapma hevesiyle Hollywood'a giden Türkler'e şöyle seslendi: "Türkiye'de Hollywood standartlarında oyuncu yok. Kimse kendini kandırmasın. Hollywood'da farklı bir dünya var. Leonardo Di Caprio, 3 yaşındayken tanınmıştı. Kirk Douglas olmasaydı, Michael Douglas olur muydu? Ancak en az 20 yıl Hollywood'da yaşamış biri keşfedilip, bir yerlere gelebilir. Kimse Türkiye'de çekilen dizilerden kazandığı paralarla Hollywood'da bir-iki sene yaşayarak ünlü olamaz. Halkı kandırmasınlar. Fatih Akın'ın bile şansı yok. Türkiye'de 3 milyon dolarlık filmi verseler de, Hollywood'da kimse ona 150 milyon dolarlık filmi teslim etmez."
Haberin fotoğrafları