kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
9 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Öldürdüğü kocasının yanında yattı

Funda YÜKSEL-KIRIKKALE/SABAH
Giriş Saati : 09.09.2008 16:27
Güncelleme : 09.09.2008 17:58
Yeni Haber
Kırıkkale'de 15 ay önce kıskançlık yüzünden tartıştığı kocasını öldürdükten sonra 9 ay banyoda saklayan 34 yaşındaki Fatma Sungur'un yargılamasına başlandı.

Kırıkkale Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu olarak yargılanan genç kadın, ifadesinde ilginç itiraflarda bulundu.

DÖVÜP O... ÇOCUĞU DEYİNCE ÖLDÜRDÜM

Eşinin sürekli kendisini dövdüğünü iddia eden genç kadın, "Olay akşamı eve dost hayatı yaşadığı kadını getirerek, bana zorla yemek yaptırdı. Ardından birlikte gittiler ve eşim sabaha karşı 05.00'de boynunda morluklarla döndü. Ardından beni yine döverek, 'O... çocuğu' dedi. Bunun üzerine evde bulunan eşimin babasına ait olan tabancayı alarak yanına gittim ve 'Neden bana böyle yapıyorsun?' diye sordum. Bana yine 'O... çoçuğu' diye hakaret edince tabancayı iki kez ateşleyerek öldürdüm" dedi.

ÇAMAŞIR SUYUYLA YIKAYIP YANINDA YATTIM


Cinayeti, eşini çok kıskandığı ve sevgisi nefrete dönüştüğü için işlediğini öne süren genç kadın, "Daha sonra cesedi banyodaki küvete koydum. Öldürdükten sonra ise nefretim sevgiye dönüştü. Sürekli olarak öldürdüğüm kocamı çamaşır suyu ile yıkayıp yanına yattım, onunla konuştum ve karşısında yemek yedim. Önceleri pişman olmuştum. Ancak cezaevine girdikten sonra kendime geldim. Cezamı çekeceğim. Pişman değilim" şeklinde konuştu.