kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
9 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Aziz Üstel ahlaksız teklif almış

Giriş Saati : 09.09.2008 10:57
Güncelleme : 09.09.2008 22:46
Yeni Haber
Ünlü talk-show'cu Aziz Üstel, geçmişte 10 bin dolar karşılığında akşam yemeği teklifi aldığını söyledi: Keşke kabul etseydim, şimdi zengin olurdum!..

Özel bir kanalda yayınlanan 'Orada Neler Oluyor?' programına katılan Aziz Üstel ve Yılmaz Morgül, geçmişe yönelik birbirinden ilginç açıklamalar yaptı.

SORUŞTURULDUM

Üstel, talk-show yaptığı sıralarda, o dönemin en zengin kadınından 10 bin dolar karşılığında birlikte akşam yemeği yeme teklifi aldığını söyledi: "Ben de 'mönüyü ben seçerim' diye dalga geçtim. Fakat kabul etmedim. Keşke kabul etseydim, her gece 10 bin dolar alırdım, şimdi zengin olurdum!"

Televizyonda 9 yıl talk-show yapan Aziz Üstel, ilk kez 'siz' yerine 'sen' tabirini kullananın da kendisi olduğunu belirtti:

"Rahat davranışlarım o dönemin meclisini dahi karıştırdı. Programa gelenlere 'sen' dediğim için mecliste hakkımda soruşturma açtılar. Hatta dönemin cumhurbaşkanı, bacak bacak üzerine atıyorum diye rahatsız oldu ve uyardı, fakat ben dinlemedim."

ADINI SÖYLEMEM AMA EVET ERSOY'DU

Aynı programda konuk olan Yılmaz Morgül de cebindeki kira parasını vererek hocası Semahat Özdenses'i ameliyat ettirdiğini anlattı; "Ama gidip, orada şov yapanlar olmuş" diye konuştu.

"Bülent Ersoy'u mu kastediyorsunuz?" sorusunun üzerine ise Morgül şunları söyledi: "Ondan söz etmek istemiyorum ama evet dediğiniz isim kameralarla sevgili hocamızı ziyarete gitmiş. Huzurevinin sahiplerine 'Ben onunla ilgilenirim, her şeyiyle uğraşırım' demiş ama bir daha arayıp sormamış."

GÜNAYDIN