kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
9 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

'Delirdi' dendi 3 ödülle döndü

09.09.2008
Uyuşturucu sorunu yüzünden çocuklarının velayetini kaybeden, intihara kalkıştığı için "Aklını kaybetti" denen Britney Spears, üç ödülle müzik dünyasına dönüş yaptı..
Popüler müzik sektörünün referans ödüllerinden MTV Video Müzik Ödülleri, ABD'nin Los Angeles kentinde yapılan bir törenle sahiplerini buldu. Bu yıl 25'inci kez düzenlenen töreni, aktör Russell Brand sundu. Geceye, üç ödül birden alan genç şarkıcı Britney Spears damgasını vurdu. Uyuşturucu sorunu yüzünden tedavi gören, bu yüzden çocuklarının velayetini kaybeden ve intihara kalkıştığı için psikolojik yardım alan 26 yaşındaki Spears, aday gösterildiği tüm dallarda ödül aldı.

*BRITNEY SPEARS FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Ünlü şarkıcı için, "küllerinden yeniden doğdu" yorumu yapıldı. Genç yıldız aynı ödül töreni için geçen yıl sahne almış ancak çok kötü bir performans sergilemişti. Skandallarıyla tanınan ünlü şarkıcı canlı yayımlanan törende ödülleri aldıktan sonra "Çok teşekkür ederim. Sevginiz için çok teşekkürler" dedi.

HİLTON SUNDU
Gece, hayli renkli gösterilere de sahne oldu. Christina Aguilera ve Pink gibi ünlü şarkıcılar, sahne şovlarıyla nefes kesti. Kısa bir süre önce anne olan Aguilera şovundan önce yaptığı açıklamada sekiz aylık oğlu Max'in kendisini ilk kez televizyondan izleyeceğini belirterek "Max beni ilk kez ama kısa bir süre için izleyecek. Çünkü TV izlemesi yasak" dedi. Ödül töreni aynı zamanda ünlüler geçidine sahne oldu. Ödülleri sunanlar arasında ABD'li sosyetik güzel Paris Hilton da vardı.
Haberin fotoğrafları