kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
9 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Artık ünlü bir kızdan hoşlanmayacağım!

Giriş Saati : 09.09.2008 10:32
Güncelleme : 09.09.2008 22:46
Yeni Haber
Dört yıldır ünlü bir sevgilisi olmadığınısöyleyen Kenan Doğulu, "Ünlü çok güzelbir kız görünce elimden geldiği kadarondan hoşlanmamaya çalışıyorum" diyor...

Önümüzdeki yaz evlenme hayalleri kuran Kenan Doğulu, ünlü kızlardan uzak durduğunu söylüyor. Artık sevgili adaylarını geniş bir yelpazeden seçtiğini ifade eden ünlü sanatçının en büyük isteği ise baba olmak...

* Los Angeles'ta yakaladığım önemli, saygın ve sevdiğim müzisyenlerle kayıtlar yapmaya çalışıyoruz. Bunu biraz daha üst noktalara taşıyıp bir albüm çıkartma noktasına getirebilirim ama böyle bir sözüm, imzam, gayretim ya da hedefim yok.

* Yeni albümüm mart ayında çıkacak inşallah. Kendi kayıtlarıma başladım zaten ama son kayıtlara ekimde gireceğim. 6-7 tane çok iyi şarkım var. 15-20 tane de 'eh' dediğim şarkım var. Onları biraz süsleyip, güzelleştirip içime sindiği zaman, mart ayında çıkarmayı hedefliyorum.

* Dört senedir ünlü olan biri ile çıkmıyorum. Ünlü insanlarla olmamayı tercih ediyorum. Olmamak için de özen gösteriyorum. Ünlü çok güzel bir kız görsem eskiden olsa yanına gidebilirdim, şimdi elimden geldiği kadar hoşlanmamaya çalışıyorum. Başıma iş almamaya çalışıyorum. O karmaşa içerisinde orada burada yürürken çekilip, kapak olup, kameralarla dolaşmayı sevmiyorum.

*KENAN DOĞULU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

YURTDIŞINDA 'KENAN' OLUYORUM

* Yurtdışında yaşıyor olmam büyük avantaj çünkü orada özel hayatım tamamen bana kalıyor. Kenan Doğulu değil, Kenan oluyorum. Dolayısıyla sevgili adaylarımı da geniş bir yelpazeden seçebiliyorum; Japon, Çin, Paraguay, Venezüella, İran gibi değişik bir yelpaze oluyor. Bazıları kendi ülkelerinde ünlü oluyor.

* O yelpazeden yabancı bir gelin çıkıp çıkmayacağı belli olmaz ama benim esas niyetim Türkçe'yi çok iyi çözmüş olan birini bulmak ya da bir Türk kızı bulmak. Çünkü çok edebi yaşayan bir insanım. Sabah kalktığımda sürprizli, karışık, biraz duygulu, özel mesajlar atan biriyim. Bunlar algılanmadığı ve geri dönüşler aptalca olduğu zaman olmuyor.

* Geçtiğimiz yaz konserlerinde bana Hepsi grubu eşlik etmişti. Onlar benim Duracell'lerim. Her şeyden önce çok keyifliler. İşlerini iyi yapıyorlar ve çok disiplinliler. Onlarla birarada olmak her zaman beni mutlu ediyor. (CosmoGIRL)


YAZ BAŞINDA EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

* Çok uzun, dolambaçlı yollardan bir şeyler anlatmayı sevmiyorum. Onun yerine daha net, dobra olmaktan bahsediyorum. Ben de öyle biriyim. İnsanları bu özelliğimle kırdığım için üzülüyorum ama zaman kaybetmeyi hiç sevmiyorum. Bu şekilde zaman kaybettiren kadınlardan ise hemen kaçıyorum.

* Sırf yeğenim Arya'yı görmek için konser aralarında Bodrum'a gitmeye çalışıyorum. Onu çok özlüyorum. En kısa zamanda ben de bebek istiyorum. Bakalım ne olacak? Bir aday çıkarsa iki sene içerisinde evlenmek istiyorum.

* Önümüzdeki sene mart ayında albümü çıkartıp, eylül-ekim gibi bir değişiklik olmazsa askere gidip, 21 gün askerlik yapıp, yaz başında da evlenmeyi düşünüyorum. Eğer o zamana kadar aşık olursam...

* Ben iyi bir baba olurum. Bunun çevremdeki insanlar tarafından da onaylandığını gördüm. Kuzenlerime, yeğenlerime yarı babayım. İyi bir baba olacağıma da eminim.

* Aile bağları çok önemli benim için. Hep büyük bir aile olayım, İtalyan aileleri gibi 20- 30 kişi yemek yiyelim, bir sürü çocuk beni rahatsız etsin istiyorum. Onun için çalışmalara başladık; ilk gol Ozan'dan geldi.

GÜNAYDIN