kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
9 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bu çiftler seviliyor

Giriş Saati : 09.09.2008 09:54
Güncelleme : 09.09.2008 22:46
Yeni Haber
İnternet üzerinden yapılan anketlere bir yenisi daha eklendi. 'Ünlülerden hangisinin beraberliğini destekliyorsunuz?' sorusuna halk yüzde 36.29 oyla Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan yanıtını verdi...

GÜLBEN ERGEN & MUSTAFA ERDOĞAN

Güzel şarkıcı Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan çiftinin beraberlikleri halktan en çok oyu aldı. Oğulları Atlas'la mutluluk pozları veren çift yüzde 36.29 oyla birinci sırada yer alıyor.

*GÜLBEN ERGEN & MUSTAFA ERDOĞAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

PINAR ALTUĞ & YAĞMUR ATACAN

Aralarındaki yaş farkı nedeniyle çok eleştirilen Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti aşklarını Nisan ayında evlenerek dosta düşmana kanıtladı. Şu sıralar bebek bekleyen çiftin beraberliği yüzde 24.19 oyla 2. sırada yer aldı.

*PINAR ALTUĞ & YAĞMUR ATACAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

PETEK DİNÇÖZ & CAN TANRIYAR

Uzun zamandan beri birlikte olan Petek Dinçöz-Can Tanrıyar çifti, canlı yayında evlenerek herkesi şaşırtmıştı. İkili, yüzde 22.58 oy ile en beğenilen 3. çift oldu.

*PETEK DİNÇÖZ & CAN TANRIYAR FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

SEDA SAYAN & ONUR ŞAN

Uzun süre türkücü Nihat Doğan'la aşk yaşayan Seda Sayan'ın, Onur Şan ile evliliği gündeme bomba gibi düşmüştü. Kendisinden 22 yaş küçük eşiyle magazin dünyasında birçok polemiğe neden olan Seda Sayan'ın birlikteliği yüzde 3.4 oy alarak 5. sırada yer aldı.

*SEDA SAYAN & ONUR ŞAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

DEMET AKALIN & OĞUZ KAYHAN

Bir dargın bir barışık olan Demet Akalın ve Oğuz Kayhan, beraberlikleriyle gündemden bir türlü düşmüyor. Büyük aşk yaşayarak evlenen ikili, boşanma kararı alarak herkesi şok etmişti. Tüm bu yaşananlara rağmen çift; halktan yüzde 7.5 oy alarak 4. sıraya oturdu.

GÜZİDE DURAN & ADNAN AKSOY

İki kez evliliğin eşiğinden dönen manken Güzide Duran, mimar sevgilisi Adnan Aksoy'la Nisan ayında nikah masasına oturmuştu. Beraberlikleri uzun süre konuşulan çift halktan 2.4 oy alarak 6. sıraya yerleşti.

HANDE YENER & KADİR DOĞULU

Genç sevgili modasına uyan Hande Yener'in Kadir Doğulu ile olan aşkı ne yazık ki halkın onayını alamadı. Marjinal ikili, yüzde 1.8 ile son sırada yer aldı.

SAKLAMBAÇ