kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
9 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Soyunmak marifet değil!

08.09.2008
'Banyo' filmindeki çıplak sahneleri hala hafızalardan silinmeyen Janset, bir filmde soyunması için iyi bir nedene ihtiyacı olduğunu söyledi: Nedensiz yere soyunmak marifet ya da ayrıcalık değil!..
Okan Bayülgen'in sunduğu 'Televizyon Çocuğu' adlı programla ünlenen Janset, 'Ayrılsak da Beraberiz' ve 'Yarım Elma' gibi dizilerdeki performansıyla Türkiye'nin sevdiği oyunculardan biri haline geldi. Meslek hayatına model olarak başlayan güzel oyuncu, bu sezon bir televizyon programında sunuculuk yaparak hayranlarının karşısına çıkacak. Seçtiği projelerde kalite ve niyete çok önem verdiğini belirten Janset, Madame Figaro dergisine çarpıcı açıklamalar yaptı:

*JANSET FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Yeni akıllandım!
* Televizyon silah gibi bir şey. Durduğu yerden kimseye bir zararı yok ama bilinçsiz ve şuursuz insanların elinde tehlikeye dönüşüveriyor. Şu anki programlara baktığımda, ki bakamıyorum; insanların zeka seviyesine hakaret eder bir cehalet içinde olduklarını görüyorum.
* Bu işe ilk başladığımda; yapımcıların duygu sömürüsü üzerine boyun eğdiğim ve onları zengin ettiğim oldu. Sonra fark ettim ki; ucuz işlerini seyredilir kılman sana teşekkür etmelerinden çok, ucuz olan senmişsin gibi davranmalarına sebep oluyor. Akıllandım şimdi. Söz konusu işten para kazanılıyorsa hakkım olan neyse onu istiyorum. Projelerde en önce kalite ve niyet önemli benim için. Para sonra geliyor.
* Oyunculuk dünyanın en güzel ama en ruh hastası işi. Bir oyuncunun soyunması için ortada bir sebep olmalı. Yataktan mı kalktın, tecavüze mi uğradın, bir isyan mı üstünü başını parçalatan, nedir? Siz, evde durup dururken soyunuyor musunuz? 'Banyo' filminde, banyoda uyuyakalmış bir kadını oynadım. Çıplak başlayıp, sonra giyiniyordum. Film aldatılan insanları anlatırken, magazin basını olayın sadece memesel kısmıyla ilgilendi. Soyunmak ya da soyunmamak gibi bir ayrımım yok. Rol neyi gerektiriyorsa çıkar onu oynarsın, bu kadar basit! Soyunmak bir ayrıcalık ya da marifet değil! Önemli olan karakteri doğru sunmaktır.
Haberin fotoğrafları