kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
9 Eylül 2008, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Yaz başında evlenmeyi düşünüyorum

08.09.2008
İLİŞKİLİ HABERLER
Yaz başında evlenmeyi düşünüyorum
* Çok uzun, dolambaçlı yollardan bir şeyler anlatmayı sevmiyorum. Onun yerine daha net, dobra olmaktan bahsediyorum. Ben de öyle biriyim. İnsanları bu özelliğimle kırdığım için üzülüyorum ama zaman kaybetmeyi hiç sevmiyorum. Bu şekilde zaman kaybettiren kadınlardan ise hemen kaçıyorum.

*KENAN DOĞULU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

* Sırf yeğenim Arya'yı görmek için konser aralarında Bodrum'a gitmeye çalışıyorum. Onu çok özlüyorum. En kısa zamanda ben de bebek istiyorum. Bakalım ne olacak? Bir aday çıkarsa iki sene içerisinde evlenmek istiyorum.

* Önümüzdeki sene mart ayında albümü çıkartıp, eylül-ekim gibi bir değişiklik olmazsa askere gidip, 21 gün askerlik yapıp, yaz başında da evlenmeyi düşünüyorum. Eğer o zamana kadar aşık olursam...

* Ben iyi bir baba olurum. Bunun çevremdeki insanlar tarafından da onaylandığını gördüm. Kuzenlerime, yeğenlerime yarı babayım. İyi bir baba olacağıma da eminim.

* Aile bağları çok önemli benim için. Hep büyük bir aile olayım, İtalyan aileleri gibi 20- 30 kişi yemek yiyelim, bir sürü çocuk beni rahatsız etsin istiyorum. Onun için çalışmalara başladık; ilk gol Ozan'dan geldi.