kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
8 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İftarda cinnet ve cinayet

Giriş Saati : 08.09.2008 14:54
Güncelleme : 08.09.2008 22:16
Yeni Haber
Çorum'un Alaca ilçesinde cinnet geçiren işsiz genç, eski eşini ve iki çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti.

Alaca ilçesi Denizhan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, eşinden 2 yıl önce boşanan ve mahkeme kararı ile çocukların vasisini alan baba Sinan K.(36) ev kiralayarak çocukları ile yaşamaya başladı. Sinan K., eski eşi ile yeniden birleşmek istediyse de eski eşi bunu kabul etmedi. Sinan K. dün iftar vakti eski eşini çocuklarını görmesi için ısrar ederek eve çağırdı.

Eski eşinin evine giden Havva A..(25), ve Sinan K. bir süre konuştuktan sonra tartışmaya başladı, daha sonra Sinan K. eski eşi Havva A.'yı, çocukları Furkan K.(8) ve Yağmur K.'yı(4) tabanca ile öldürdükten sonra intihar etti.

Havva A.'nın eve dönmemesi üzerine polise yapılan müracaat sonunda polis, Havva A.'yı bulmak için Sinan K.'nın evine gittiğinde cesetlerle karşılaştı.

Polis olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, Cumhuriyet Savcısı yaptığı incelemenin ardından cesetleri otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

OKULLARIN AÇILMASINA BİR GÜN KALA ÖLDÜRÜLDÜ

Denizhan Mahallesi'nde cinnet geçiren babası tarafından öldürülen Furkan K., Evren İlköğretim Okulu 3-A sınıfında okuyordu. Furkan K., bugün okulların açılması ile okula gitmeyi büyük heyecanla beklerken öldürüldü.
Küçük Furkan'ın ölüm haberi okulunda büyük üzüntüyle karşılanırken, sınıf arkadaşları olayın şokunu yaşıyorlar.

İHA