kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
8 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Karaman'da trenle kamyonet çarpıştı: 2 ölü, 1 yaralı

Giriş Saati : 08.09.2008 07:13
Güncelleme : 08.09.2008 23:24
Yeni Haber
Karaman'ın Ayrancı ilçesinde, yük treninin hemzemin geçitte kamyonete çarpması sonucu kamyonette bulunan 3 kişiden 2'si hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza, saat 21:30 sıralarında, Ayrancı ilçesi Agızboğaz mevkii hemzemin geçidinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 01 ZP 274 plakalı İbrahim Aydın idaresindeki kamyonet, Karaman'dan hububat yükledikten sonra Adana istikametine dogru yola çıktı. Kamyonetin, Ayrancı ilçesi Ağızboğaz mevkiinde hemzemin geçitten geçtiği sırada, Niğde - Karaman seferini yapan 63001 sefer sayılı Ahmet Bozoğlu idaresindeki yük treni ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kamyonet 150 metre kadar süreklendi. Hurdaya dönen kamyonette bulunan Selaattin Öz (40) ve Yaşar Kurtuluş Çörek (41), araçta sıkışarak can verdi. Kamyonet sürücüsü İbrahim Aydın ise ağır yaralı olarak 112 ekiplerince Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen jandarma ve kurtarma ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkışan iki ceset çıkarılarak Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza sebebiyle yaklaşık 2 saat trafiğe kapanan ve üzerinde 2 km uzunluğunda araç konvoyu oluşan Karaman - Eregli yolu, enkaz kaldırma ve çevre temizleme çalışmalarının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

CİHAN