kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
8 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
ŞİRİN SEVER

Soruyorum!

* Kenan Doğulu'nun bir şarkısında kullandığı 'Şeytan diyor git yanaş şuna' sözlerini Serdar Ortaç da bir şarkısında kullanmış. Kenan Doğulu 'intihal' suçlamasında bulunmuş. Zannedersin ki, 'Masumiyet Müzesi'nden bir bölüm çalınmış! Ya, bu lafı kullanmayan insan evladı var mıdır? Ağzımdan kaçsa, "Şeytan diyor git yanaş şuna" desem kazara, 'intihal' diye dava açar mı Doğulu bana da?
* NTV haber servisi günün önemli olaylarını mesajla cebinize yolluyor biliyorsunuz. Çoğu zaman en son siz duysanız da, böyle bir servisin varlığını bilmek yine de güzel! Erivan'da tarihi bir maç var, iki gol atıyoruz ama mesajlarda tık yok! Sabaha kadar bekledim, yok. Merak ettim; bu işi yapanlar cumartesi izin mi yapıyor?
* Artık havaalanında x-ray'den geçerken laptop'ları 'aç-kapa' derdine son! Belki epeydir böyleydi ama ben hafta sonu keşfettim. Sordum, "Çok şikayet gelince kaldırdık uygulamayı" dediler. Ne zamandan beridir şikayetler dinlenmeye başlandı; bir. Bu durum, güvenlik zafiyeti doğurmaz mı; bu da iki.
* Çok çalışmak, az uyumak, bütün gazeteleri okumak, haber peşinde koşmak, bulmak, yapmak ama aynı zamanda hayatın tadını çıkarmak mümkün müdür?
* Ankara'da içki satan büfeciler dövülüyor, sigara içti diye adamlar tartaklanıyor. Bunlar yıllardan beridir yaşanan münferit olaylardan mıdır, özellikle şimdi mi gözümüze gözümüze sokuyorlar yoksa bizi sahiden de tek tip olmaya mı zorluyorlar; nedir bu?
* Pazarlama dahisi ya da değil. Reklam sayesinde satıyor ya da satmıyor! Moda oldu diye okunuyor ya da haksızlık ediliyor, her neyse... Ne zaman bir adamı kitap okutabildiği için, üstelik sadece Türkler'e değil dünyaya kitap okutabildiği için alkışlayacağımıza Demet Akalın'la bir tutan bir ülke olmaktan kurtulacağız?