kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
7 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Onu sadece bir arama çubuğu zannetmeyin!

Giriş Saati : 05.09.2008 23:24
Güncelleme : 06.09.2008 17:25
Çünkü...
Google Türkiye Ofisi:
2006 yılı haziran ayında faaliyetlerine başladı. 'Google Türkiye Region 4' olarak adlandırılıyor ve gelişen pazarlar bölgesine bağlı olarak çalışmaya devam ediyor. Gelişen pazarların merkez ofisi ise Londra'da. Google'ın gelişen pazarlar bölgesi kapsamında yer alan Google Türkiye ofisi, ağırlıklı olarak Türkiye'deki 'online' pazarlama aktivitelerini desteklemek ve geliştirmek üzere çalışmalar yapıyor. Google'ın son kullanıcı ve kurumlara yönelik 'yerelleştirilen' servislerinin, Türk kullanıcılara daha hızlı erişimi bu ofisle sağlanmakta. Örneğin Google son dönemde Turkcell'le yaptığı işbirliği ile, gmail'e Turkcell kullanıcılarına cep telefonlarından erişim imkânı sağlamış.
Google Haber Portalı: İnternetteki www.news.google.com.tr adresi, Türkiye'deki yüzlerce medya kuruluşunun haberlerini sürekli ve kullanıcı bazında esnek bir yapı ile güncelliyor. Bu, enformasyona dayalı mesleklerde çalışanlara büyük bir kolaylık da demek.
Chrome: Google'ın Internet Explorer 7 ve Firefox 3'e karşı son tarayıcı hamlesi.
Google Trends: Google'ın küresel 'trend' arama motoru. O gün, o saat dünyada kim, neyi kafasına takıyorsa, klik klik, tüm istatistikleriyle burada. Nerede? Orada: www.google.com/trends
iGoogle:
iGoogle, kişiselleştirilmiş Google sayfası. İnternet kullanıcıları açılış sayfalarına web'in her yerinden haber, fotoğraf, hava durumu ve birçok öğe ekleyebiliyor. Google sayfalarını diledikleri gibi oluşturabiliyor. Yani, "Herkesin Google'ı kendine," demek için de bir adres, var.
Genel bilgi için: www.google.com
Haberin fotoğrafları