kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
7 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ben de sevgilimden dayak yedim!

Giriş Saati : 07.09.2008 13:08
Güncelleme : 07.09.2008 15:16
Yeni Haber
Ünlü şarkıcı Jessica Simpson, pek çok kadın gibi, geçmişte bir sevgilisi tarafından şiddete maruz kaldığını açıkladı. Ünlü yıldız, In Touch dergisine "Çok zor günler geçirdim" itirafında bulundu..

*JESSICA SIMPSON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Amerikalı ünlü şarkıcı Jessica Simpson, geçmişte bir sevgilisinin kendisine şiddet uyguladığını açıkladı. In Touch dergisine konuşan ünlü aktris, "Kim olduğunu söyleyemem ama beni dövmüştü" dedi.

Eski kocam değil

Bir süredir Amerikalı futbolcu Tony Romo ile mutlu bir beraberlik yaşayan Jessica Simpson, geçmişte eski bir sevgilisi tarafından günlerce çok kötü muamele gördüğünü söyledi. Seksi yıldız, "Çok zor günler geçirdim. Fiziksel ve sözlü olarak şiddete maruz kaldım. Olayları unutmak istiyorum. Üzerinden uzun zaman geçti" diye konuştu. Bahsettiği kişinin 2005 yılında boşandığı Nick Lachey olmadığını ısrarla vurgulayan Simpson, "Nick çok kibar bir erkek. Asla beni incitecek bir şey yapmadı" dedi. Yeni albümü, 'Come on Over'daki 'Remember That' adlı şarkısında yaşadığı kötü anıları anlatan Simpson, hislerini şu sözlerle dile döktü: Seni nasıl incittiği önemli değil/ Elleriyle ya da sözleriyle sen kesinlikle bunları hak etmiyorsun / Hiçbir şey bunlara değmez... Albüm 9 Eylül'de ABD'de piyasaya çıkacak.

GÜNAYDIN