kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
7 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Toptan: Amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklar

Giriş Saati : 07.09.2008 22:20
Yeni Haber
TBMM Başkanı Köksal Toptan, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü mensuplarıyla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma nedeniyle yayınladığı mesajında, Milli birlik ve beraberliğe zarar verecek eylemlere başvuranların amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklarını vurguladı.

.TBMM Başkanı Toptan, TBMM İletişim Ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şemdinli kırsalında teröristlerle girilen çatışma sırasında 1 üsteğmen, 2 er ve 3 korucunun şehit olması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'a başsağlığı mesajı gönderdi.

Çatışmada, 6 güvenlik görevlisinin şehit olmasından, 2 askerin de yaralanmasından derin üzüntü duyduğunu belirten Toptan, şunları kaydetti: ''Milletimize bu büyük acıyı yaşatanları lanetliyorum. Türkiye Cumhuriyeti, birliğine ve bölünmez bütünlüğüne yönelen bölücü teröre karşı haklı mücadelesini milleti, kahraman silahlı kuvvetleri ve tüm güvenlik birimleriyle kararlılık içinde bundan sonra da yürütmeye devam edecektir.
Milli birlik ve beraberliğimize zarar verecek eylemlere başvuranlar amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklarını bilmelidirler. Hiç kimsenin buna gücü yetmeyecektir. Bu odaklara hak ettikleri cevap verilmektedir ve bundan sonra da verilecektir. Aziz canlarını vatan için feda eden şehitlerimiz, bağımsızlık ve özgürlüğümüzün simgeleri olarak gönlümüzde her zaman yaşayacaktır. Bu kahramanlarla ne kadar övünsek azdır.
Hain çatışmada şehit düşen 6 güvenlik görevlimize Allah'tan rahmet, şahsınızda ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ve büyük Türk Milleti'ni başsağlığı diliyorum. Aynı çatışmada yaralanan 2 askerimize de acil şifalar temenni ediyorum.''