kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
7 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Yaklaşık 3 saat süren ruhsal terapi seansı, kendinize ve hayata karşı daha anlayışlı, daha affedici olmanızı sağlıyor.

Aşkta ektiğimi biçtiğimi anladım!

Giriş Saati : 05.09.2008 22:47
Güncelleme : 06.09.2008 19:13
İLİŞKİLİ HABERLER
Aşkta ektiğimi biçtiğimi anladım!
Röportaj için gitmişken, ruhsal terapiyi deneyimlememek olmazdı. Hemen yatağa uzandım. Yarı hipnozdaydım, bilincim açıktı. Paniğe kapıldığımda, Diba elini alnıma koyup, bana enerji verdi. Önce bundan önceki hayatıma geri döndüm. Sonra, ruhsal boyuta yükseldim. Bir tünelin içinden geçip vardığım o diyar; huzur dolu bir yerdi. Kapıda beni, mavi renkler olarak algıladığım rehberlerim karşıladı. Yanlarında, 22 yıldır sadece rüyalarımda görebildiğim dedem de vardı.

EGO SINAVINI VEREMİYORUZ!
Rehberlerim bana, bir önceki hayatımda ego sınavımı veremediğimi söylediler. Sevdiğim adam defalarca benden af dilemeye gelmiş ancak egom onu çok sevmeme rağmen yeniden biraraya gelmemize izin vermemişti. Bu hayatta aynı ego sınavını onun veriyor olması elbette tesadüf değil. Bunu; birlikte seçmişiz. Yani Ece; ruhunun ektiğini biçiyor. Bugüne kadarki tüm hayatlarında ruh eşim olan adam, Nuh diyor peygamber demiyor. Neyse ki, iki ruh eşim daha var. Üstelik onlar, hala hayatımda olan adamlar!

ANNEM BU HAYATTA KANKAM!
Ardından bu hayatımda yaşayacaklarımı seçmek için, üst düzey rehber varlıkların önüne çıktım. Bana; "Kaldır kafanı artık yerden. Çok özel bir ruh olduğunun farkına var. Kendini sev ve yüreğine inan" dediler. Sonra bu hayat planıma ilişkin bir anlaşma yaptık. Bedenimi, yaşadığım ülkeyi, ailemi, işimi, yaşadığım acı-tatlı her deneyimi kendim seçtim. Bu arada ruh ailemin kimlerden oluştuğunu da öğrendim. Bu hayattaki en yakın dostum geçmişte annemmiş. Hatta şu an, o hayattaki babamla çıkmak üzereler. Seansın en güzel yanı; kazandırdığı bu farkındalık. Bugüne kadarki tüm hayatlarımdan geçen herkesin ruhlarına sağlık... Bu arada merak edenler için belirteyim; delirmedim, deneyimledim! İlgilenenler, 'www.radianced.com'a tıklayabilirler.