kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
6 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

Giriş Saati : 06.09.2008 00:33
Güncelleme : 06.09.2008 01:47
KEY itirazları SSK'yı kilitledi
KEY listelerinde sadece SSK sicil numarası ile ilan edilenler değil, ödemelere ilişkin itirazı olanların da başvurması nedeniyle, SSK birimlerinde aşırı yoğunluk yaşanıyor. SSK Genel Müdürlüğü, SSK sicil numarası ile ilan edilen hak sahiplerine 'kod numarası' verilmesi uygulaması için yayımladığı genelgeye 710 bin kişi yerine, KEY tutarına itiraz edenleri de eklendi. SSK'daki yoğunluğun nedeninin de bu olduğu bildirdi.

Akbank 4. kez en iyi banka seçildi
Global Finance dergisi, Akbank'ı üst üste 4'üncü kez döviz işlemlerinde "Türkiye'nin En İyi Bankası" seçti. Akbank'tan yapılan açıklamada, Global Finance'ın 82 ülkede düzenlediği "Dünyanın Döviz İşlemlerinde En İyi Bankası 2008"in, tüm dünyada iş dünyasına ve yatırımcılara en hızlı, güvenilir ve uygun maliyetle hizmet veren döviz işlemi kurumlarını belirlemek için gerçekleştirildiği belirtildi.

Otokar, milli tankı Sakarya üretecek
Otokar, Otoyol'dan 47.5 milyon dolara aldığı Sakarya'daki tesis ve arsaları öncelikli olarak Altay Milli Tankı başta olmak üzere savunma ve ticari araç alanında değerlendirecek. Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç yazılı açıklama yaparak, "Yeni tesisi milli tankın ilk tasarım ve prototiplerinin yapılması için kullanmayı planlıyoruz. Seri imalatta Otokar görevlendirilirse üretim ihtiyacımızı da karşılamayı hedefliyoruz" dedi.

Bankaların kesintisinde standart yok
İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın (İSMMMO) komisyon bedelleri raporuna göre geçen yıl 8.3 milyar YTL olan bankaların hizmet bedeli geliri bu yılın ilk 4 ayında 3.1 milyar YTL'ye ulaştı. Raporda, 'hizmet bedeli' ve 'komisyon' adı altında tüketiciden yapılan kesintilerde hiçbir standart olmadığı belirledikleri hizmet bedelleri arasında "uçurum" bulunduğu savunuldu.