kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
6 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

O... Çocukları'ndan büyük kazık!

Giriş Saati : 05.09.2008 18:25
Güncelleme : 05.09.2008 20:51
Mayısta gösterime giren ve 500 binden fazla seyirci çeken 'O... Çocukları' filminin yapımcısı Selay Tozkoparan'ın bazı oyuncular ve teknik ekibin parasını ödemediği iddia ediliyor ..
Bir tek Akbağ para aldı!
Film içinden film çıktı! Başrollerini Demet Akbağ, Altan Erkekli, Özgü Namal, Sarp Apak ve İpek Tuzcuoğlu'nun paylaştığı 'O... Çocukları' filminin yapımcısı Selay Tozkoparan bazı oyuncular ve teknik ekibin paralarını ödememiş! İddiaya göre; mayısta gösterime giren ve 500 binden fazla seyirci çeken filmden bir tek BKM'nin dayatmasıyla Demet Akbağ parasını tam almış. Özgü Namal'ın parasının sadece 3'te birini alabildiği, diğer oyuncuların ise mağdur olduğu öğrenildi.

Hırsız durumunda kaldılar
Teknik ekibe çekle ödeme yapan Selay Tozkoparan, çekin ödeme gününden bir hafta önce bankayı arayıp çek defterinin kaybolduğunu söylemiş! Tahsilat için bankaya giden ekip hem para alamamış hem hırsız muamelesi görmüş. Tozkoparan olaydan sonra kapısını çalan teknik ekiple pazarlık yapmış. Öte yandan ünlü yapımcının gişe rakamlarını normalden fazla gösterip manipüle ederek, filmi bir televizyon kanalına normalinden yüksek fiyata sattığı da iddialar arasında yer alıyor.

Avukatı "iddialar yalan" dedi!
Çalıştığı oyunculara ve teknik ekibe paralarını ödememekle suçlanan Selay Tozkoparan'ın avukatı Leman Özkan, iddiaların doğru olmadığını söyledi. Öte yandan yapımcı Selay Tozkoparan'ın bugünlerde hazırlıklarına başladığı yeni filmi için teklif götürdüğü oyuncuların meslektaşlarının başına gelenlerin aynısını yaşama endişesiyle tedirginlik yaşadığı söyleniyor.

Averaj üstü hırslıyım ve ben bir pazarlama dehasıyım!
Bir süre önce Hürriyet gazetesine verdiği röportajda iş hayatında başarının kendisi için çok önemli olduğunu belirten Selay Tozkoparan şöyle konuşmuştu: Averajın üzerinde hırslıyım. Bir pazarlama ve satış dahisiyim. Bu konuda hiç mütevazı olamayacağım...