kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
5 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Baykal yüzerken...VİDEO

Giriş Saati : 05.09.2008 15:04
Güncelleme : 05.09.2008 15:57
Yeni Haber
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, memleketi Antalya'da sabah erken saatlerde denizde yüzdü.

*İŞTE BAYKAL'IN BU SABAH DENİZDE ÇEKİLEN FOTOĞRAFLARI...

CHP Lideri Baykal, kızı Aslı Baykal'ın Lara Fener Mahallesi'ndeki evinin önünden falezlerden saat 07.00 sıralarında merdivenle denize indi ve bir süre yüzdü. Kıyıdan yaklaşık 150 metre açılan Baykal, falez kıyı bandına paralel The Marmara Otel istikametine doğru yüzmeye devam etti.



Kendisini görüntülemek üzere Yat Limanı'ndan tekneye binen gazetecilere doğru kulaç atan Baykal, teknedeki gazetecileri selamladı ve ''Mayolarınızı almadınız mı?'' diye sordu.

Baykal, suyun olağanüstü güzellikte olduğunu ifade ederek, ''Bugün Antalya'da tam denize girilecek zaman. Fazla sıcak yok. Hava da iyi. Hafif bir meltem var. Ama bu meltem yüzmeye engel değil'' dedi.

Gazetecilerin ne kadar yüzeceğini sorması üzerine Baykal, 1,5 saat kadar yüzeceğini, ondan sonra işi olduğunu belirterek, saat 11.00'de bir televizyon kanalında canlı yayına çıkacağını söyledi.

Gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlamayan Baykal, ''Biraz sonra canlı yayına çıkacağım. Yakışıksız olur. Canlı yayına çıkmadan konuşmam ayıp olur'' diye konuştu.