kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
5 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Engin Nurşani'den sürpriz açıklama

Giriş Saati : 05.09.2008 11:15
Güncelleme : 05.09.2008 18:42
Yeni Haber
Ünlü sanatçı Engin Nurşani, Nurdağı'nın Sakçagözü kasabasından Belediye Başkanı adayı olacağını açıkladı.

Engin Nurşani İslahiye'de verdiği konser sırasında yaptığı konuşma sırasında, "Ben başkan adayıyım. Sakçagözü kasabası baba diyarım. Ben Almanya'da doğup büyüsem de, Sakçögözü benim memleketim, köyüm. Beni hiç kimse buralardan koparamaz" dedi.

Bu sürpriz açıklama konsere gelenleri de şaşırtırken, adaylık konusunda fazla ayrıntılara girmeyen Nurşani, "Benim köyüm Sakçagözü, Gaziantep'i çok seviyorum. Türkiye'min her yerini seviyorum ama köyümü daha çok seviyorum. Almanya'da doğdum, annem, babam Almanya'da kalıyor. Ben ise yılın çoğunu Türkiye'de ve Sakçagözü'nde geçiriyorum. Köyümün tozuna toprağına kurbanım" şeklinde konuştu.

Konser öncesi bir süre konsere katılan Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Nurdağı Kaymakamı Emrah Yılmaz, Nurdağı Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmet Koçyiğit, Nurdağı Belediye Başkanı Orhan Yılmaz ve Nurdağı Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Yiğit ile bir süre sohbet eden Engin Nurşani vekillerden ve Başkan Yılmaz'dan siyasi tecrübe edindi. Konser sonunda Nurşani, polisin güvenlik çemberi altında konser alanından ayrıldı.

(İHA)