kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
5 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Şener Eruygur

Kandıra yolu açıldı

Ceyda KARAASLAN / ANKARA
Güncelleme : 05.09.2008 07:12
Korgeneral Mendi'nin, "TSK adına" yaptığı ziyaretin ardından CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Eryılmaz da paşaları ziyaret edecek..
Ergenekon soruşturması kapsamında emekli orgeneraller Şener Eruygur ve Hurşit Tolon'un tutuklu bulunduğu Kandıra Cezaevi'nin ziyaretçileri artıyor. Korgeneral Galip Mendi'nin "TSK adına" yaptığı ziyaretin ardından CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz da yarın Kandıra Cezaevi'ne giderek emekli orgeneraller Eruygur ve Tolon'a "Allah kurtarsın" diyecek. Eryılmaz, Eruygur'un başkanı olduğu Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)'nin Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı sıfatıyla yapacak. ADD'nin olağan Yüksek Disiplin Kurulu Toplantısı da tutuklu emekli orgenerallere "moral" olması için Kocaeli'nde düzenlenecek.

3 İSME İZİN
Ziyaret, ADD adına yapılacak. Eruygur'un uzun yıllar başkanlığını yürüttüğü ADD'nin Kandıra Cezaevi ziyareti için 3 kişilik izni var. Kocaeli Başsavcılığı, ADD'den, Genel Sekreter Suay Karaman, Kocaeli Şube Başkanı Bozkurt Uslu ve avukatları olmak üzere 3 kişiye her hafta kapalı görüş yapma izni verdi. Bu isimlerin dışında emekli orgeneral Eruygur'u kızı ve eşi her pazartesi ziyaret edebiliyor.
Haberin fotoğrafları