kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
5 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Oyun tutkusu hayatını alt üst etti

Giriş Saati : 05.09.2008 14:16
Güncelleme : 05.09.2008 18:42
Yeni Haber
İnternette oyun sitelerine girerek sürekli okey oynayan Necmi Kısmet, duruma tepki gösteren 20 yıllık eşini evden attı.

Kısmet'in, internetteki oyun tutkusu nedeniyle bir süre önce de işinden atıldığı ortaya çıktı. Sürekli internete girip okey oynadığı için işinden atılan Necmi Kısmet, kendisine karışan eşi Mehtap Kısmet'i de sokağa attı.

Yaşadıklarını anlatan Mehtap Kısmet, eşiyle 20 yıllık evli olduklarını belirterek "Kendisi bundan 5 yıl önce internette okey oynamayı öğrendi. O gün bugündür gece ve gündüz olmak üzere her zaman okey oynuyor. İnternet yüzünden önce işinden atıldı" dedi. Eşinin kendisini zorla çalıştırdığını öne süren Mehtap Kısmet, şöyle konuştu:

"Ben de iki yıl önce bir konfeksiyon atölyesine girdim ve burada ekmeğimi kazınıyorum. Ama eşim kazandığım parayı elimden alıyordu. Sonrada beni evden attı. Okey oynamaktan asla vazgeçmeyeceğini söylüyor. Bana da "sen git başının çaresini bak" diyor. En kısa zamanda kendisini mahkemeye vererek ayrılacağım."

İnternet ve oyun bağımlısı haline gelen, bu yüzden eşini evden atan Necmi Kısmet, "Ben okeyi hiç bir şeye değişmem. Okey sitelerinde bir namım, bir adım var. Burada herkes bana imparator diyor. Bunu yok edemem. Giden gider gelen gelir" diyerek eşini bile umursamadığını söyledi. Dayı Necmeddin Hiçyılmaz ise, yeğeninin sabahlara kadar internette oyun oynadığını belirterek, bu yüzden yuvasının dağıldığını söyledi.

(İHA)