kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
5 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Şırnak ve Hakkari'de mayın tuzağı: 3 şehit

Giriş Saati : 05.09.2008 21:39
Yeni Haber
Şırnak'ın merkez Güneyçam köyü yakınlarında terör örgütü PKK militanlarınca yola döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu bir uzman çavuş ile bir çavuş şehit oldu.

Merkeze bağlı Güneyçam köyü yakınlarında yolda mayın taraması yapan güvenlik güçlerinin geçişi sırasında terör örgütü PKK mensuplarınca daha önce yola döşenen patlayıcı infilak etti. Patlama sonucu Uzman Çavuş Mehmet Ali Yazıcıoğlu ile İstihkam Çavuş İlyas Güzel şehit oldu.

Şehitler için Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında cenaze töreni düzenlendi. Törenin ardından Uzman Çavuş mehmet Ali Yazıcıoğlu'nun cenazesi Trabzon, İlyas Güzel'in cenazesi de Antalya'nın Alanya ilçesine gönderildi.

HAKKARİ'DE 1 GÜVENLİK GÖREVLİSİ ŞEHİT OLDU

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde, teröristler tarafından tuzaklanmış patlayıcı maddenin bugün saat 15.30'da patlamasıyla bir güvenlik görevlisi şehit oldu.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan terörle mücadeleye ilişkin duyuruya göre dün Şırnak'ın İdil ilçesinde bir terörist yakalandı, Silopi ilçesinde ise bir terörist teslim oldu.

Muş'un Merkez ilçesi dağlık arazi kesiminde, teröristlere ait bir adet M-16 piyade tüfeği bulundu.

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesi dağlık arazi kesiminde de teröristlerce 5 kilo patlayıcı madde kullanılarak tuzaklanmış düzenek etkisizleştirildi.

(AA)