kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
5 Eylül 2008, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak
 
24 Saat
24 Saat

Şef Abdullah'ın marifetleri

Güncelleme : 05.09.2008 01:10
Adalar manzarasıyla hizmet veren Titanic Business Hotel'de iftar sofralarını, şef Abdullah Özcan ve ekibi hazırlıyor. Şefin 40-50 YTL arasında değişen iftar mönüsünde yayla çorbası, paçanga böreği, piliçli islim kebabı, kuzu etli çoban kavurma, fındıklı güllaç gibi seçenekler var. Adres: Barbaros Hayreddin Paşa Caddesi, No: 43, Kartal-İstanbul Tel: (0216) 444 93 34