kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
4 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Esra Erol

Çöpcatan Esra evlilik yolunda

Güncelleme : 04.09.2008 01:31
Sunuculuğunu yaptığı 'çöpçatanlık' programında genç-yaşlı herkesi evlendiren Esra Erol, kendi evliliği için gün sayıyor. Güzel sunucu, her an 1.5 yıllık sevgilisi Ali Özbir'le nikah masasına oturabilir..
nsanların birbirleriyle tanışıp evlenmelerini sağlayan 'İzdivaç' adlı televizyon programın sunucusu Esra Erol'un, 1.5 yıldır birlikte olduğu 'Kürt İdris' lakaplı merhum İdris Özbir'in oğlu Ali Özbir ile dünya evine girmeye hazırlandığı ortaya çıktı.

AİLELERİ ONAYLADI!
Bugüne dek, çöpçatan rolüne büründüğü programına katılan birçok yarışmacıdan evlenme teklifi alan Erol, seyircilerinin kendisine evlenmesi yönünde yaptığı baskılara daha fazla kayıtsız kalamadı. Programı aracılığıyla binlerce kişiyi evlendiren Esra Erol, artık kendisi de evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyor. Güzel sunucu bir süredir müzik yapımcısı olan sevgilisinin Büyükada'daki otelinde tatil yapıyor. Çok iyi anlaşan ikilinin ailelerinin de tanıştığı ve yaşadıkları ilişkiyi onayladığı söyleniyor. Çiftin yakın çevresinden gelen haberler, Erol ile Özbir'in çok kısa bir zamanda sürpriz yaparak nikah masasına oturabilecekleri yönünde...
Haberin fotoğrafları