kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
4 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
SURI CRUISE

Her biri bacak kadar ama tarzları var

Güncelleme : 04.09.2008 01:39
Onlar Hollywood'un en ünlü çocukları... Ebeveynleri sayesinde çok küçük yaşta şöhretle tanışan bu minikler, şimdiden kendilerinden söz etmeyi başardılar. Life&Style dergisini Hollywood'un ünlü miniklerini özelliklerine göre haber yaptı..
En Şık Çocuk: SURI CRUISE
Henüz iki yaşında olan Suri Cruise, annesi Katie Holmes sayesinde şimdiden zevk sahibi bir çocuk. Armani, Chanel ve Burberry gibi ünlü markaların çocuk koleksiyonlarından giyinen minik Suri, annesiyle birlikte Beverly Hills, Paris, Berlin ve New York'tan alışveriş yapmaya bayılıyor ve en çok elbise giymeyi seviyor.

En Gezgin Çocuk: ZAHARA JOLIE-PITT
Annesi Angelina Jolie ve babası Brad Pitt sayesinde neredeyse gezmediği ülke kalmayan 3 yaşındaki minik Zahara, listede 'En Gezgin Çocuk' unvanını kazandı. Doğduğu ülke olan Etiyopya'dan sonra Zahara; Amerika, Fransa, Çek Cumhuriyeti, Afrika, Hindistan ve Kamboçya gibi yerleri gezdi.

En Mutlu Çocuk: VIOLET AFFLECK
Ben Affleck ve Jennifer Garner'ın iki yaşındaki kızları Violet, sürekli gülümseyen yüzü nedeniyle 'En Mutlu Çocuk' seçildi. Annesiyle birlikte vakit geçirmeye bayılan Violet için babası şunları söylüyor: "Kızım neredeyse hiç ağlamadan büyüdü. Hep neşeli."

En Rockçı Çocuk: KINGSTON ROSSDALE
Gwen Stefani ve yapımcı Gavin Rossdale'in oğulları 2 yaşındaki Kingston, annesiyle birlikte sahneye çıkıyor. Annesinin konserlerini kulağında kulaklığıyla sahneden takip eden Kingston için Stefani şöyle diyor: "Şarkılarıma eşlik etmeye bayılıyor."

En Tarz Çocuk: APPLE MARTIN
Oscarlı yıldız Gywneth Paltrow'un 4 yaşındaki kızı Apple Martin, yaşıtlarından farklı giyinmesiyle dikkat çekiyor. Anne Paltrow, "Apple ne isterse onu giyiyor. Hatta günde tam yedi kez kıyafetlerini değiştiriyor. Oldukça kalabalık bir dolabı var" diye konuşuyor.

En Cesur Çocuk: MADDOX JOLIE-PITT
Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin en büyük oğulları Maddox, babasıyla go-kart yapmaktan veya helikoptere binmekten hiç çekinmiyor! 7 yaşındaki Maddox, Brad Pitt hangi sporu yaparsa onu denemeden duramıyor. Geçtiğimiz kış kayak yapan ünlü aktör, "Maddox, ona kayak öğretmem için başımın etini yedi. Annesi gibi korkusuz bir çocuk oldu" diye konuşuyor.

En Hippi Çocuk: RYDER ROBINSON
Kate Hudson ve Chris Robinson'ın oğulları Ryder, giyim tarzıyla 'En Hippi Çocuk' seçildi. Uzun saçları, salaş tişörtleri ve şortlarıyla rockçı babasından ilham alan 4 yaşındaki Ryder, kıyafetlerini kendi seçiyor.

En Sanatçı Çocuk: MATILDA LEDGER
Geçtiğimiz ocak ayında kaybettiğimiz Heath Ledger'ın 2 yaşındaki kızı Matilda, şimdiden resme ve dansa meraklı. Annesi Michelle Williams, "Çok iyi bir gözlem yeteneği var" diyor.
Haberin fotoğrafları