kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
4 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

Kadın yatakta mı sevilir?

Geçen gün bekar bir bayan arkadaşım sordu: "Bir kadın sadece yatakta mı sevilir?" O anda beynim bir saatin mekanizması gibi tıkır tıkır işlemeye başladı. Bir erkeğin bir kadına aşık olmasının en iyi nedenlerinden birinin ne olabileceğini düşündüm. Kendimce bir cevap buldum: "Seks!" Evet. Yanlış okumadınız. Seks bu dünyada nefes alan erkeklerin 'sevgi dili!' bence. Erkek için seksi çağrıştıran bir kadın yoksa, o kadına karşı sevgi de yok. Artık şu gerçeği bilin ki; kalbi bir kadına karşı sevgi dolu olan bir erkek, seksi, yatağında bulmuş demektir.

GÜZELLİK SADECE...
Biliyorum; bu düşüncem hala 'aşk böceği!'ni arayan çoğu kadın için acımasız gelebilir belki. Ama hemcinslerimi tanıyan biri olarak size söyleyebileceğim gerçek bundan daha öteye gidemez. İki kere ikinin beş edeceği bir gelecekte, erkeklerin sevgi dili belki zaman içinde değişir. Ama içinde yaşadığımız bu zaman diliminde bildiğim bir gerçek var ki, o da şu: "Erkekler güzelliği sadece gözle görürler. Kadınlar ise güzelliği sadece gözle görmeyip, kulaklarıyla da duymak isterler." Hem gözü, hem de kulağı açık bir kadının aşkla ilgili söylediklerini 'sağır!' erkekler asla duymaz. Erkekler öyle değişik bir karakter ki, onların sadece gözleri görür, kulakları duymaz. Burunları aşkın değil seksin kokusunu alır. Bir kadına karşı yürekleri bacak aralarında atar. Onlar sonra da kadını belinden tuttukları gibi yatağa atar.

KADIN İŞİNİ BİLİR
Şimdi eğri oturup, doğru konuşalım. Sorumu peşinen sorayım: "Erkeklerin bu özelliğini bilen bazı kadınlar, onların uğrunda güzelleşebildikleri kadar güzelleşmiyorlar mı?" Bence bir erkekten aşk bekleyen bu kadınlar, onların arzuladığı şeyi görsel bir şölen şeklinde erkeğe sunuyor. Nasıl ki bir kadının kulağına aşk şiirleri fısıldayan bir erkeğe karşı koymak bir kadın için ne kadar zorsa, bir erkeğin gözüne dişiliğini sokan kadının işi de o kadar kolaydır. Bu yüzden olsa gerek bir ilişkide bir kadının kalbi, bir erkeğin kalbinden daha zor kazanılıyor. Bir erkeği elde etmek istiyorsan gözüne gözüne sokacaksın güzelliğini. Bir kadını elde etmek için ise hem gözüne hoş görüneceksin, hem de kulağına hoş sözler üfleyeceksin. O gün arkadaşımın sorduğu soruya bu düşüncelerim yüzünden "Evet" cevabını verdim. "Bir kadın daha çok yatakta seviliyor." Hatta arkasından da ona şu soruyu sordum: "Yeni çıkan bütün aşıklara bak! Erkek kadını bir an önce yatağa atmak için şaklabanlık yapıp durmuyor mu?"